Iako ima i ministara, masoni se ne bave politikom

Predsednik saveza Ujedinjenih velikih loža Srbije, veliki majstor Petar Radonjanin, za Danas o prvoj masonskoj biblioteci u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pa Goran Trivan je taj ministar koga spominju. On je staresina Loze Hram tamo. Cak se ta Loza vodi i na njega u APR kao dristvo za izdavanje knjiga…

  2. Poznajem MASONE koji nisu pročitali ntjednu knjigu u životu . . .
    ne razlikuju bitlse od stounsa . . . ne govore strane jezike . . .

    1. Nije mason svako ko sebe takvim nazove, opaše kecelju i stavi leptir mašnu. Kao što nije majstor vodoinstalater svako ko ima lep kombinezon i torbu punu raznoraznog alata. Treba znati taj alat i upotrebiti. Dobar majstor će kvar popraviti samo jednim papagajkama a lošem ni torba alata neće biti dovoljna. Mnogi su se „učlanili“ u Masoneriju misleći da će tu naći priključak za neku moć. Da će im procvetati posao. Da će biti vladari sveta… I onda se razočarali.

  3. Gospodin Radonjanin je izbacen iz regularne Masonerije, sada je clan iregularne masonske organizacije koja nema nikakav legitimitet u Masonskom svetu!

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 9

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.