Igor Božić o jednom od najskandaloznijih TV duela na srpskoj televiziji: Taj postupak je na kraju završio pred sudom (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nema TV duela zato što ih se vlast plaši jer zna da bi bila raskinkana. Sva propaganda vlasti se brižljivo planira i svakodnevno sprovodi pre svega na tv sa nac frekvenc; izdeklemuju šta su isplanirati, „odgovore“ na naručena pitanja i efekat postignut. U tv duelima bi bili suočeni sa kontraargumentacijom koja bi bacila senku na sve ono što su propagandom postigli. Vučić to zna i zato preko 10 godina ni sa kim iz opozicije na ovaj način nije hteo pred kamere.

  2. Secam se tog televizijskog duela.Barovic je spasio obraz zapljusnuvsi Seselja vodom u vreme kada nije bilo lako stati na put tom kabadahiji.

  3. Secam se,igor bozic je onda pricao drugu pricu u vezi tog incidenta..sad prica nesto drugo..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.