„I dalje gajim nadu da ćemo je pronaći živu“: Igor Jurić o podizanju optužnice u slučaju Danke Ilić

Ostavite komentar


  1. Zasto se nije odmah otislo u Bec sa rditeljima i milicijom.Prica se o prodaji deteta a osudjuju mozda neduzni ljudi a jedan od batina preminuo.Kako se to naopako radi.Svi cekaju da ce je zivu naci. Pa ako se zna da je prodata ima tragova kretanja .Zaboga.Sinovica nasla Ujaka posle 69 god u Americi ili gde vec.Sad objavljeno.DAJ BOZE DA JE ZIVU STO PRE VRATE RODITELJIMA.

Ostavite komentar


Društvo

Tužilaštvo pokrenulo istragu o nesreći na Prokopu 6

Tužilaštvo pokrenulo istragu o nesreći na Prokopu

Radnik jednog preduzeća juče je pao kroz rupu u plafonu sa visine od oko četiri do pet metara, a o slučaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje je policiji naložilo da prikupe sve neophodne informacije o ovom slučaju.  

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.