Igor Jurić: Dokaze o pedofiliji izneću tužilaštvu, sekretarka krivac što se slučaj vodi u medijima

Ostavite komentar


  1. Gospodine Juric, kada ovako ovako drzava vodi istragu ne preostaje nista vise nego pravdu u svoje ruke. Podrška Vama i vasoj porodici. Gledao sam juce i danas sta Vam rade, sramota

    1. Slazem se sa Vama. Treba svi da se setimo potrage za nesretnim detetom g. Jurica i ponasanja Minustra policije g.Stefanovica! Ako se setimo nacina na koji je reagovao u vreme potrage za nestalim detetom, mozemo zakljuciti da njima (vladari ove drzave), nije bitan zivot bilo koga od nas, niti zivot bilo cijeg deteta! Njima je bitno samo njihovo licno samoreklamerstvo. Setimo se ovog poslednjeg spota u kojem ucestvuje dete! Setimo se Njegove posete detetu u bolnickoj postelji, setimo se njegovih komentara kada je pao helikopter u kojem je bilo dete, setimo se njegovog spasavanja deteta u snegu! Treba li nam jos neko secanje! Mislite o tome!

    2. Dokaze ćete predati tužilaštvu?
      To je isto kao da kupus predate na čuvanje kozi.

      1. A kome treba da preda dokaze? Uzas od drzave. Kada niko sem stranke nema poverenja u institucije. Cak ni strana nema poverenja u „strucnjake“ jer zna kakve je saralatane postavila na visoke funkcije. Boze pomozi nam.

      2. A, šta Vi predlažete? Da se naoružamo pa da pravdu rešavamo onako, „demokratski“, medjusobno?! Posle takve „pravde“, mislim da bi preživelo pola Srbije.

  2. Podrška gospodine Ivane Juriću, sekretara NI Stida NI Srama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Bilo je mucno gledati to, a nacin na koji se vrsi pritisak je bio neprimeren i od voditeljke takodje. Prebacivanje krivice i odgovornosti na g-dina Jurica je sramno. Ako saznanja imaju i u MUP u cemu insistiranje da upravo g-din Juric to izusti. Pa gde je odgovornost tih ljudi ? Ili mozda zanjih vazi pravilo da ne mogu da optuzuju bez dokaza a diskreditacija g- dina Jurica ako slucaj nije moguce potkrepiti za sud validnim dokazima bi bila ok? Podrska za g- dina Jurica! Ne podlezite ovim pritiscima i manipulacijama.

  4. Od „državne seretarke“ sam tokom cele emisije saznao samo „da je majka dvanaestogodišnje devojčice“ i „da nije operativac u policiji već je na političkoj funkciji“. Kao papagaj. E sad, za ovo prvo OK, ne bih komentarisao, ali za ovo drugo bih postavio pitanje zašto se jedna „politička ličnost“ bavi operativnim radom policije. Zašto jedna „politička ličnost“ poseduje službenu legitimaciju ovlašćenog službenog lica MUP-a, koja sama po sebi povlači ovlašćenja i „operativni rad“. Dr. Neša &C.O. su policiju doveli do propasti dovodeći na funkcije raznorazne spikerke koje se lažno predstavljaju kao novinarke, kafedžije i ostale „nepoznatog statusa“ koji su jedini dodir sa policijom imali kada su im nekada pisane kazne u saobraćaju. Nekada je samo ministar (Republički sekretar) bio politička funkcija, a svi hijerarhijski podređeni njemu isključivo karijerni policajci. Danas nam u policiji (a i drugde) na mestima državnih sekretara fale samo Žika Obretković, Kale Gospodar Vremena, Milan Tarot… i naravno Džej!

  5. Gospodine Juriću:
    Postoje samo tri mogućnosti:
    1.Da je vama u onoj emisiji slučajno izletelo ono o političaru pedofilu
    2.Da vam je neko pretio i vi ste sada u strahu i
    3.Da je taj neko iz vladajuće garniture i niko od medija pa čak ni policija ne sme da objavi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.