Ilić Stošić: Vlast nas u Vranju svakodnevno maltretira 1Mirjana Ilić Stošić/Foto: Dušan Pešić

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Vranju, Mirjana Ilić Stošić, reagujući na jučerašnje saopštenje lokalnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) o navodnom napadu na ekološkog aktivistu prilikom predizbornog skupa SNS u ponedeljak u Vranju, istakla je da „ne može da je iznenadi reakcija naprednjačke bande na bilo šta što se dešava“ i da je „narod navikao na njihove laži i prevare“.

Za Danas je rekla da je „čitala da je obezbeđenje polomilo telefon ekološkom aktivisti“, prilikom Vučićevog govora u ponedeljak, u pešačkoj zoni u Vranju.

„Služe se lažima, manipulacijama, prevarama. Maltretiraju sve nas svakodnevno i negiraju to. Ja ne znam ko još veruje njihovim saopštenjima. Čitala sam o tom napadu, ali nisam čitala saopštenje. Ne mogu da čitam gluposti. Juče, na našem skupu, su članovi inicijative Kreni-Promeni prišli Mariniki, Miroslavu i profesoru Čupiću, koji su potpisali tu građansku inicijativu. A, na komentare kriminalaca i profitera ne treba obraćati pažnju. Zato su potrebne promene“, rekla je Ilić Stošić.

Juče je, na zvaničnom sajtu SNS u Vranju, objavljeno saopštenje za javnost koje je potpisano sa „Savet za informisanje, GrO SNS Vranje“.

U njemu piše da su „protesti šačice pojedinaca neuspešno opravdani amaterski odigranom ulogom ekologa, završili u Vranju brže nego li što su počeli, i to totalnim fijaskom“.

„Međutim, i pored logističke podrške plaćeničkog medija na lokalu koji je plasirao ovu neosnovanu priču tobožnjeg napada na ‘štand aktivista Srbija nije na prodaju’, njoj u prilog nikako ne ide činjenica da preko 10.000 očevidaca prisutnih na mitingu podrške može da potvrdi da napada nije ni bilo!“, navodi se u saopštenju vladajuće stranke.

Ilić Stošić: Vlast nas u Vranju svakodnevno maltretira 2
Dragan Antić/Foto: Dušan Pešić

Podsetimo, tokom stranačkog skupa SNS u ponedeljak, dopisniku Danasa iz Vranja prišao je Dragan Antić iz organizacije Kreni-Promeni i rekao da mu je „obezbeđenje polomilo telefon i odgurivalo ga“, pritom pokazujući telefon koji je bio vidno oštećen.

Do objavljivanja ovog teksta Dragan Antić nije odgovorio novinaru na pozive i poruku.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari