Ilić: Vučić potpuno izgubio kompas

Ostavite komentar


  1. Veljo, ti si odavno izgubio kompas, pa sad lutas li lutas. Zaboravio si, sta si sve radio, dok si bio u vlasti, ali mi nismo

  2. Zasto predsednik Srbije prica o jelki ,da li je to njegov posao i nadleznost?
    Zna da mu afera oko astronomske cene jelke ne ide na ruku pred beogradske izbore pa brze- bolje smislise laz da je to cena za 10 godina.Joj zemljo Srbijo,jadna ti majka sa ovakvim predsednikom koji slika mrtve pacove i ostale gadosti samo da bi vredjao neistomisljenike. Predsednik bi trebalo sa bude predsednik svih gradjana i onih koji ga podrzavaju ali i onih koji ga kritikuju.Demokratija nije tiranija vecine koju on sprovodi vec pre svega zastita manjina ,nacionalnih,verskih,politickih i svih drugih.

  3. Eeee dragi moj Veljo, vidiš kako post (u tvom slučaju od vlasti) krepi um i telo…postao si pametniji, produhovljeniji…i nekako racionalniji u sagledavanju političke slike u Srbiji.

  4. Za Velju jednom priliko, izjavi njegov brat sledece; "Dok Velja nije usao u politiku, imao je "stojadina", ali ne i za benzin, pa je za Bgd. morao ici sa autobusom, a sada nezna sta sve ima, "posteno" radeci u politici"!
    Nama je ostao upamcen, zajedno sa Mrkom, posle izgradnje i pustanja u saobracaj nasega autoputa, (Kosovo je Srbija) Pristina-Tirana. Veljo, molim te, nemoj nam ti o postenju !

  5. Odavno je Velja izgubio kompas, pa sada ni sam nema pojma u kom pravcu plovi njegov politički brod. Ministar koji je imao razumevanje za kraduckanje, ne može da razume vođenje države na način kako to Vučić radi. Bitna je svaka fasada, svaka bolnica, svako selo, svako radno mesto i to Vučić uvek naglašava.

  6. Velimir Ilić je jos jednom dozvolio sebi da njime manipulisu ljudi bez ideje, programa neradnici. Samo mi se cini to sto Velimir Ilic prica nema nikakve veze sa Aleksandrom Vucic, cini mi se da je upravo Velimir Ilic odavno pogubio kompas…pitam se sta mu uopste treba sve ovo, bolje da vodi racuna o stranci ako je ima.

  7. Privatni predsednik (Vučić) osmislio partiski kapitalizam…bravo za inventivnost!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.