Ilir Bitići danas u Tužilaštvu za ratne zločine

Brat trojice ubijenih američkih državljana u poseti Beogradu

Ostavite komentar


  1. Braca Bitici su bili pripadnici teroristicko-kriminalno-sovinisticke uck koja je na Kosovu odgovorna za ozbiljne zlocine. Bili su pripadnici tzv. „atlastske brigade“ i sahranjeni su uz ikonografiju uck. Ne zna se da li su i oni licno ucestvovali u zlocinima. Nisu spasavali Srbe nego su prebacivali Rome i ne zna se da li su to uradili u zamenu za pare a i postavlja se pitanje zasto su ih uopste prebacivali sa Kosova i od koga su se spasavali kada je navodno tamo poteklo med i mleko kada su vlast preuzeli Albanci i NATO? Postavlja se i pitanje da li se ovakva prasina dize i za neke srpske dobrovjce koji su ratovali na Kosovu i koji su ubijeni od strane Albanaca? Da li se oni u Danasu predstavljaju kao humanitarci? Ako ne, zasto ne i, odakle ti dupli standardi i sta pravi raliku? Posedovanje americkog pasosa?

    1. eh srbine, sta reci kada ti citaoci danasa lupaju minuse… ne vidim sta je sporno u tvojim pitanjima… dok smo mi 20 godina gledali u svoje dvoriste, drugi ne da nisu gledali u svoje, nego konstatno u nase.. danas imamo ceo politicki i vojni vrh srbije osudjen, ove oko nas, koji su licno klali, na visokim pozicijama…

  2. „Usli su ilegalno u SR Jugoslaviju, u pokušaju da pomognu Srbima da napuste Kosovo“.
    Izgleda da je neko pomogao njima da napuste planetu zemllju, tako to obicno biva. Zemlja je bila u ratnom stanju, pod napadom istih tih Albanaca i Amerikanaca, a oni su ilegalno usli sa naoruzanjem. U ratu padaju glave i za mnogo benignije stvari.

    1. 1. „u pokušaju da pomognu Srbima da napuste Kosovo“ – ili 2. “ pri pokušaju da pomognu jednoj romskoj porodici da se skloni sa Kosova „

  3. Debelo ce kostati vladu Srbije, ako pred lice pravde ne izvede Guri-ja,
    (poreklom sa Kosova) direktno odgovrnog za nepotrebna ubistva
    3 (troje) brace Bitici, drzavljana USA.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.