Ima li rešenja za fabriku vode u Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Kad čujem nekog iz ZR kako hvali ovu vlast samo ga pitam „Jel imaš pijaću vodu u kući ?“. Najstrašnije je da deca koja slave punoletstvo ne znaju da se vode sa česme može i piti.

  2. Esenesesovci će sigurno naći neko za njih pozitivno rešenje za fabriku vode u Zrenjaninu. ponovo će nekome da uvale fabriku vode, naravno uz plaćanje nove, dobre provizije za njih i njihovu partiju, ali i za po kojeg moćnika. Potrošilo se, a trebaće i para za novu kampanju pred izberoe aprila 2022. godine. Znači -šansa da se dopune partijski budžeti. A da li će Zrenjanici zaista -posle ko zna kod „pokušaja“ i potrošenog brda para- dobiti dobru i zdravu pijaću vodu ma koga bre to još iz reda gospodara Zrenjanina, ali i cele Srbije, još interesuje? Njima ta zrenjaninska voda ne treba, dovoljo su se napljačkali para da mogu ne samo da piju najskuplje uvozne flaširane vode, nego i da se kupaju u njima!

  3. reče vođa ne tako davno. Eto i ovde vidimo te „pare“!!! Samo još da im sredi vodu -sutra!! Nego, ne reče nikad, koliko je građana Zrenjanina predvideo da umre zbog vode?? Doduše nije rekao ni koji je broj planirao na teritoriji Loznice? Pa Zrenjaninci, valjda znate da zaokružujete na glasačkom listiću??!! A možda vam voda i ne treba- dobićete Ling Long da vam isporučuje „prečišćene“ vazduh!! Vodu već „imate“!!!

  4. A, kako to da Zrenjanince UOPŠTE NE OPTEREĆUJE NEDOSTATAK VODE sve ove godine!? Zašto sada uznemirava Srbiju!!!????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.