Imunolog Janković: Epidemija jenjava, ali nije završena

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, ako epidemija nije zavrsena zasto ste dozvolili da se ukine vanredno stanje gospodine imunoloze Jankovicu ?

    1. V(ojo)Aralice,
      Dotični gospodin se tu verovatno pita skoro pa ništa. Njihova obraćanja treba da stvore privid da struka i nauka u savremenom svetu kolo vode, ne hajući kobajagi ni za stavove zvanične politike, što je naravno rezervisano samo za sujeverne i one koji su se zarad nečeg prizemnog odrekli prava na sopstveno mišljenje (ljudi amebe).
      Milovan

  2. Molim „Danas“ da ukoliko su u mogucnosti sto pre provere autenticnost jucerasnje fotografije dr. Predraga Kona u prepunom kaficu bez maske. Cak i ako postoji i „D“ od drzave ovo zahteva hitnu akciju i pozivanje na odgovornost oba kompletna Krizna staba i polaganje racuna za pocinjeni dvomesecni psiholoski teror i protivpravno lisavanje slobode kretanja gradjana Srbije!

    1. Juce, u subotu, kafici na Dorcolu rade iz sve snage, omladina naslagana ko sardine, nesnosna buka do 2-3 ujutro, niko sa maskom. U par dana od teske izolacije do potpuno nekontrolisanog ponasanja – rezultati ovokvoga ponasanja videce se vrlo brzo i bojim se da ce nam se sve vratiti.

  3. Doktor kaze da su rukavice potrebne da se rukama virus ne prenese na sluzokozu. Zar se virus ne bi mogao preneti i rukavicama?

  4. Eto virusa ponovo. Danas smo bili porodicno na malom izletu i situacija je bas zabrinjavajuca. Nema distance, apsolutno nikoga nije briga za virus. Neprijatno za videti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.