Imunolog Popadić: Ne zna se koliko neka osoba mora da ima antitela da bi bila zaštićena

Ostavite komentar


  1. A šta uopšte znate, zašta ste išli u tolike škole i koštali državu. Sramota. Dajte već jedno kažite nešto konkretno sem da kukate i optužujete druge za vaše neznaje i nemoć.

  2. kako da proveravamo kad to kosta? primila sam vakcinu, drzim se mera i nadam se dobrom ali sam preplasena visokim brojkama i kod nas i u svetu.zasto ne cujemo vesti iz kine, ima li kod njih zaraze?

  3. Vrišti neznanje.Prosto , vlast i opozicija imaju svako svoje neznalice.Ispada da niko nije bio bolestan,niko se nije vakcinisao…Udri

  4. Vratili smo gospodine davno dug drzavi.30 godina sam lekar po 50 pregleda dnevno.Znamo.al nas niko ne pita

    1. Slušala sam na YouTube – u vašeg kolegu, dr Dejana Žujovića. Lepo čovek kaže kako ovaj nesvesni, neobrazovani, bahati narod tretira lekare, kao što bi službenike u pošti, recimo. Kako neko da dobaci šta znači školovanje od deset teških godina da bi se tek tada ako ima sreće da se posao nađe, počelo zapravo da šegrtuje kod majstora i brusi znanje na bezbrojnim dežurstvima, satima bez pauze i odmora. A ako je lekar pri tom još i žena, onda sve ovo još teže sa više muke i odricanja. Gosn Pera, gorepotpisani ne može da dobaci, ni mnogo bliže, a vama doktorka imam da kažem da ipak ima neko ko razume i zahvalan je i poštuje. Eto, koliko može da vam znači podrška nepoznatog čoveka u ovom moru bezumlja i neosetljivosti. Ili možda strah čini ljude obesnim, arogantnim, pa im ne treba zamerati. Pravi lekar radi to što radi ne za platu, jer to nije posao, nego život. Radi jer drugačije ne bi mogao. Budite dobro.

  5. Koliko ja vidim vakcina ne štiti. Znam dosta onih koji su posle vakcine dobili virus a veoma malo onih koji su prelezali od letos.

  6. Mozete li da nam kazete sta da radimo u slucaju da uopste nismo razvili antitela mesec dana posle druge doze kineske vakcine? Ima dosta takvih slucajeva.Hvala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.