In Medija: Đaci iz Inđije bez prevoza u školu zbog mitinga SNS-a u Novom Sadu 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Učenici srednjih škola koji putuju u Inđiju na časove obavestili su svoje profesore da danas neće moći da stignu na vreme u školu jer nema đačkog prevoza.

Direktori škola profesorima su naložili da časove opravdaju, a kao razlog izostanka prevoza naveden je navodni štrajk Laste.

U Lasti demantuju navode o štrajku, a kao razlog izostanka đačkih autobusa navode da su danas angažovani na prevozu simpatizera na miting SNS u Novom Sadu, prenosi In Medija.

Učenici koji su članovi Viber grupe prevoznika „Lasta“ dobili su obaveštenje ovog revoznika da će u sredu 13. decembra biti izmenjen red vožnje, što podrazumeva prevoz đaka samo u prepodnevnim satima.

Posle podne prevoz za đake iz Maradika, Krčedina, Novih Karlovaca i Stare Pazove neće saobraćati. Profesorima srednjih škola naloženo je da izostanke dece putnika opravdaju a za razloge kašnjenja prevoza naveden je miting SNS u Novom Sadu, dok su nekim profesorima stigle informacije da je u pitanju štrajk prevoznika Lasta.

„Lasta ne štrajkuje, mi danas vršimo prevoz na miting SNS u Novom Sadu i to nije nikakva tajna. Kada se miting završi, vozači autobusa vraćaju se u redovan saobraćaj. O tome su obaveštani putnici putem Viber grupe i danas ceo dan ljudi pozivaju da se informišu. Dakle štrajka nema, vozila su ukinuta za decu da bi vozili na miting SNS u Novom Sadu“, kažu za In Medija u Lasti.

Miting Srpske napredne stranke održava se danas na Spensu, sa početkom u 16 časova.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari