U seriji školskih takmičenja iz svih nastavnih predmeta i sportskih disciplina u Beogradu je nedavno održano i republičko takmičenje iz biologije. Tri učenika Gimnazije iz Inđije su učestvovala i to Aleksandra Milić, Tamara Matoš i Miloš Nikolić. Miloš je uspeo da na praktičnom i teorijskom delu dobije maksimalan broj bodova i tako sa osvojenih 100 bodova bude najbolji biolog u Srbiji.

U seriji školskih takmičenja iz svih nastavnih predmeta i sportskih disciplina u Beogradu je nedavno održano i republičko takmičenje iz biologije. Tri učenika Gimnazije iz Inđije su učestvovala i to Aleksandra Milić, Tamara Matoš i Miloš Nikolić. Miloš je uspeo da na praktičnom i teorijskom delu dobije maksimalan broj bodova i tako sa osvojenih 100 bodova bude najbolji biolog u Srbiji. Devojke su takođe imale veoma zapažene rezultate. Pored izuzetnog Miloševog dara i rada veliku zaslugu ima i njegova profesorica biologije, Nada Džamić Šepa.
– Učenici Gimnazije iz Inđije već godinama pokazuju veliko znanje na ovakvim takmičenjima u Srbiji i Evropi. Učinićemo sve da se ovim vrednim mladim ljudima i profesorima koji ne žale svoje vreme i trud, obezbede dobri uslovi za rad i stimulativne nagrade, rekao je direktor gimnazije Milan Predojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari