Počinje sezona kupanja u Ustanovi „Sportski centar“ u Inđiji krenuli su sa prodajom pretplatnih ulaznica. Učenici osnovnih i srednjih škola, studenti i penzioneri sa područja inđijske opštine mogu da kupe pretplatnu kartu za kupališnu sezonu po ceni od 1.000 dinara. Za sve ostale građane pretplatna karta je 2.

Počinje sezona kupanja u Ustanovi „Sportski centar“ u Inđiji krenuli su sa prodajom pretplatnih ulaznica. Učenici osnovnih i srednjih škola, studenti i penzioneri sa područja inđijske opštine mogu da kupe pretplatnu kartu za kupališnu sezonu po ceni od 1.000 dinara. Za sve ostale građane pretplatna karta je 2.500 dinara. Karte se izdaju u prostorijama Saveza sportova do 30. juna. Cena dnevne ulaznice za kupalište u Inđiji je ista kao i prošle godine i iznosi 200 dinara. Ovih dana završeni su i poslednji pripremni radovi, postavljena je nova ograda, bazen je napunjen i sezona može da počne.
Po rečima direktora Ustanove „Sportski centar“ Radovana Grkovića, ako vremenske prilike dozvole, kapija bazena za posetioce biće otvorena 20. juna. I ovoga leta, kao i ranijih godina, u jutarnjim satima od 8 i 30 do 10 časova, za sve zainteresovane biće organizovana škola plivanja. Otvoreni su i termini za takozvano isplivavanje, ujutro od 7 časova pa do početka škole plivanja i uveče nakon zatvaranja bazena za redovne posetioce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari