Bezmalo 30 odsto građana koji su učestvovali u anketi internet strane lokalne radio stanice Boom 93 smatraju da bi prioritet u radu gradskih vlasti trebalo da bude izgradnja industrijske zone u Požarevcu.

Svaki treći ili četvrti građanin je kao prioritet identifikovao potrebu za izgradnjom zatvorenog bazena a svaki peti smatra da bi najveća pažnja trebalo da bude usmerena na sređivanje ulica i trotoara. Izgradnja vrtića prioritet je za oko 13 odsto ljudi, preuređenje Tabačke čaršije u pešaćku zonu za 6 odsto a svega 2,4 odsto učesnika u anketi smatra da je najvažnije završiti novu gradsku bolnicu. Uređenje industrijske zone jedan je od prioriteta koji je lokalna vlast zacrtala da će završtiti u toku mandata.

Na kritike opozicije da se po tom pitanju ne radi dovoljno, gradonačelnik Miodrag Milosavljević je odgovarao u više navrata. Krajem prošle godine rekao je da građani ne bi trebalo da budu zabrinuti i da će industrijska zona biti završena u njegovom mandatu. Kada budemo uradili industrijsku zonu i obilaznicu oko Kostolca u mandatu, oni (opozicija) će izmisliti nešto treće. Ne sekiram se niti bi građani trebalo da budu zabrinuti. Radimo intenzivno na industrijskoj zoni i želimo da je uradimo po svim građevinskim standardima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari