Infektolog Delić: Političarima važniji glasovi od zdravlja ljudi

Ostavite komentar


  1. Profesor Radovanović i infektolog Delić u Danasu pametno zbore, sasvim se slažem i pozdravljam istupanje obojice. Neka se bore da se ljudi osveste i shvate poruku, jer ih ima još koji odbijaju da shvate ozbiljnost situacije.

  2. Bravo ali vase kolege uz kriznog staba misle sasvim drugacije cim sve dozvoljavaju i samo krive narod

  3. Sve sto je rekao dr Delic susta je istina. Vlast svakodnevno ispituje javno mnjenje i na osnovu toga formira stavove o merama protiv korona-virusa. Ne sme se ici linijom nezameranja gradjanima, ako to istim gradjanima donosi stetu i veliki rizik. Koliko znam, u vezi protivepidemijskih mera i dalje se politicari i lekari „dogovaraju“, a vidimo rezultate te saradnje.
    Istovremeno, neshvatljivo je da se deo lekara odbija da vakcinise, dok neki od njih otvoreno zastupaju antivakserske stavove, i na sve to, nadlezne profesionalne institucije – cute!?

  4. Svi se nadamo da će takozvani medicinski deo kriznog štaba kad tad, biti pozvan na odgovornost zbog svog nečinjenja i podilaženja nezajaznim političaroma. Nije jasno kako lekari i dalje ćutke posmatarju da ih ogromna manjina bruka. Za gosn Delića respekt

  5. Na žalost, vlast ne shvata ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo, a u stvari nikada nije ni shvatala.

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 7

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.