Informativna služba optužila Danas i Blic za harangu protiv Crkve

Stav Sinoda o (ne)sazivanju Sabora saopštiće portparol SPC, kažu u crkvenom vrhu

Ostavite komentar


  1. Kakav je kvalitet potrošača leba, vode i vazduha ovde kad ih se tiče šta ova čudno kostimirana bratija misli / govori!?

  2. Velika steta da nije sazvan jesenji sabor. Bogoslovski fakultet to nece preziveti. Ako ovo bude kraj, neka bar ljubav bude vecna.

  3. Ova popina „patrijarh“ i mafijaška svita pajaca oko njega se prave blesavi kao i diktator. Ogadili ste se narodu svojim sramnim ulizivanjem svakom diktatoru koji ugnjetava i pljačka narod, ne zbog pisanja novinara ! Diktatori vama popovima dozvoljavaju da ugodno živite u palatama, vozite limuzine, dilujete drogu, oružje, silujete decu, ne plaćate nikakve poreze, a i da uživate u velikim penzijama i besplatnom zdravstvu. Vama je uz svaku mafijašku vlast dobro, a kako je narodu baš vas briga. I vi takvi da budete nekakav oslonac za opstanak srpskog naroda ? Možete samo onima kojima je ispran mozak gledajući Pink i čitajući štampu koju sponzoriše Služba. Pa vi ćete i nezavisnost Kosova prihvatiti, samo da ne ostanete bez privilegija. U vaše crkve više ne ulazim i moj dinar ni za sveću više nećete dobiti. A kako se sve glasnije branite, kako rekoste od napada Danas-a i Blic-a, uveren sam da ste primetili koliko vam manje narod zalazi u crkve i ostavlja novac pa ste se uplašili za prihode. Slabljenjem podrške naroda izgubićete i značaj kao taoci režima pa neki od vas mogu i u zatvor zbog pedofilije i finansijskih malverzacija.

  4. Blokada sabora je crkveni puč. To je najdirekniji put ka raskolu u SPC jer je sinod tako blokirao svaku mogućnost razgovora. Veoma neinteligentno rešenje.

    1. Današnji patrijarh Irinej treba da se stidi SRPSKOG NARODA i svih pravoslavaca jer je prodao veru za nevjeru i to sve da bi dobio što više novca za sebe a onda nešto i za crkvu. Siguran sam da se upokojeni Patrijarh Pavle prevrće u grobu od sramnog ponašanja sadašnjeg Patrijarha i njegovih sledbenika.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.