TV informer konkurisao za dozvolu za emitovanje u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Hoće li moći da se prate preko besplatnog top set boksa , baš bih volela . Neka bude i jedna opoziciona TV stanica preko istog tog top set boksa , ko slaže u vezi bilo čega što se dešava u svetu i kod nas odmah tužba . Kod koga se dokaže da je 50 puta slagao gasi mu se TV stanica . Kada se setim kada sam kupovala taj divni aparat gde možete za dzabaka da pratite ono što vam se svidja umalo glavu nisam izgubila u Tehnomaniji onoj preko puta Miškovićevog DeltaSitija na Novom Beogradu, imaju užasne stepenice , ko zna koliko ljudi im je tamo padalo, ali od tada ne bih više nikada ušla tamo , trebala sam da ih tužim , izigaravala sam heroja , nisam htela da pozovu hitnu pomoć iako su hteli , pa mi je noga pogrešno srasla a koleno otišlo u aut .

  2. Svojevremeno sam na odsluzenju vojnog roka imao jednog koji je licio i ponasao se kao djv.Castili smo ga nadimkom pobacaj.U sns srbiji su ovakvi likovi drustveno pozeljni i upotrebljivi sto vise govori o narodu nego tim idiotima

  3. Zašto glume normalnost kada se unapred zna da će Informer dobiti dozvolu?. Na osnovu hiljada plasiranih laži, najava atentata, sramnih fotokopija predsednika iz regiona itd. kvalifikovao se da još brže, jače, bolje širi zlo u regionu.

  4. Njega ad priori u Lazu. Ugrožava zdravlje i život građana i štetan je za okolinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.