Inicijativa da Oliver Ivanović dobije ulicu u Beogradu

Ostavite komentar


    1. Kada pročitam komentare nekih ljudi, koji su sebe samoprozvali nekom vajnom srpskom „intelektualnom elitom“, pitam se, čemu pritisak na Albance da što pre istraže ovo gnusno ubistvo i pohvataju zločince koji su pucali na Olivera Ivanovića? Zašto kada ta „elita“ već zna i ko je ubica i ko nalogodavac?! Zašto traćimo vreme kada „krem de la krem“ ovoga naroda već zna istinu? Umesto da svi skupa, ili da imenuju svog predstavnika, odu u najbliži MUP i obelodane ime ovih zločinaca, čime bi se enigma oko ubistva Olivera Ivanovića rešila, mediji prosto pucaju od raznih teorija zavera?! U tim „pametnim“ a više duhovitim teorijama uglavnom se prstom upire prema Beogradu i Vladi Srbije? Toliko pameti, i što je još gore, poštovanja i pijeteta prema porodici i ubijenom Oliveru Ivanoviću ima ta naša kukavna, jadna, amoralna i „gologuza“ elita?! Jača je mržnja prema svojim političkim oponentima od bilo kakve časti, od bilo kakvog pijeteta?! Strašno i sramotno. Ovako se ne ponašaju ni Zulu plemena u Africi. I oni imaju neko dostojanstvo i neku društvenu uredjenost. Neki pak, prebacaju Vladi Srbije to što je Oliver Ivanović sahranjen u Beogradu, zaboravljajući da sahrana pokojnika prevashodno zavisi od odluke supruge i njegove najbliže familije. Valjda su pristali da bude sahranbjen u Beogradu jer su svesni da bi mu grob, ubrzo bio oskrnavljen i uništen a kosti razbacane po kosmetskim vrletima kao i svim onim Srbima koji su imali sreću da žive, umru i budu sahranjeni na svojim vekovnim ognjištima. Da je kojim slučajem, bilo zabranjeno da se sahrani u Beogradu, ovi isti, koji su sada protiv, u tome bi videli kontinuitet one zavere Vlade Srbije protiv Olivera Ivanovića. Mislim, šta reći a ne zaplakati?

      1. Priznaćete da je unekoliko preterano čoveka sa spiska „nenarodnih elemenata“ promptno prekomandovati u spisak „narodnih heroja“, a da se nije pošteno ni ohladio? Dajte da se malo slegne istorijska prašina i da gradska komisija za imenovanje ulica i trgova može hladne glave da proceni hoće li i koji sokak da ponese ime kosovskog novomučenika. Znate kako reče drug patrijarh: „Budimo ljudi iako smo Srbi.“

  1. Ako je covek koji je bio protiv briselskog sporazuma, bio na celu „Branitelja Mosta na Ibru“, bio dosledan da kosovsko pitanje bude zamrznuti konflikt i gde je Kosovska Mitrovica leglo kriminala, korupcije i bezakonja i koga su ovi isti koji se sada njime kite proglasili ratnim zlocincem i drzali ga u zatvoru sve dok im je remetio dogovore onda neka mu daju ulicu da ih podseti na sve ono sto mu nisu pruzili za zivota i to neka bude ona ulica u kojoj je za tili cas preseljena Ivanoviceva porodica i odmah u BGD nasli uhlebljenje. Darinka Jevric najveca kosmetska pesnikinja jugoslovenskog znacaja sahranjena je na periferiji groblja Orlovaca a Oliver u alei Velikana ipak Darinka je dobila svoju ulicu u Visnjickoj Banji a Oliver ce shodno zasligama dobiti neku ulicu na Senjaku ili Dedinju.

  2. Zašto da se neka ulica u Beogradu preimenuje kada je pokojnik živeo i delovao na Kosovu, u S.Mitrovici ?! Neka oni tamo menjaju dokumenta i snose troškove promene naziva neke ulice.

  3. Да није све то ,,мало“ лицемерно! До јуче је био називан свакаквим именима и ,,Господар Вучићева“ тв Пинк-манија је снимала спотове о ,,издајнику“ сада волшебно прво алеја заслужних грађана а онда и улица!
    Да није мало много ,,иако смо Срби“!!! А ко је и по чијем налогу га је убио можемо само ,,да се досећамо“ што би реко Шојић а сви слутимо!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.