Inicijativa žena osuđuje uvredljive izjave o pripadnicama „Kobri“

Ostavite komentar


  1. Nemam ništa protiv…Samo nadam se da će se toga svi setiti ukoliko(daleko bilo),dođe do stvarnog rata!!Ja npr.(a rezervni sam oficir)više ni u ludilu!!I ne mislim samo ja tako!!Izvolte g-đe i g-đice profesionalke,pa kad se pešadija pohvata za guše i povadi noževe demonstrirajte znanje!!Uzgred,(imam pravo na svoje mišljenje),smatram ih za neupotrebljivim za borbenu službu.Ne koristim nikakve uvredljive termine!Jednostavno,iznosim svoje lično zapažanje(bazirano na iskustvu).

  2. Mi smo društvo sa ogoromnim predrasudama, pa žene u sektoru bezbednsoti su deo multinacioalnih operacija. Drugima valjaju, a nama su „cice“. Kada ne poštuješ sebe, kako očekuješ da te drugi poštuju.

    1. Kome valjaju, stvaraju konfuziju i ne sluze nicemu.
      Nije ovo strip zemlja sa CatClaw i banditima iz Alan Forda pa da deli pravdu, ovde za sirovine treba sirovina.

  3. Pre dve -tri godine…Bio zuti covek u Srbiji…I na auto-putu,vozilo iz pratnje prokuva,izlazi zena – Kobra…vau…!!! I sta ce,slegne ramenima,prebaci kike preko ramena…Objasni gostima,da je vrucina,auto prokuvao,a da je ona obucena za sve i svasta…samo ne zna da deluje preventivno…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.