Inicijativa žena Srbije: Aktuelna vlast odgovorna za rušenje u Savamali

Ostavite komentar


  1. Bravo! Ove sjajne žene su postavile su bivse aktivistkinje PSG, uzdrmale sujavnost sa ljubičastim keceljama kada je profesorka beogradskog univerziteta Biljana Stojsković održala lekciju svim kritizerima i kvazivernicima.

    1. Dokle više pričamo o tri straćare,koga je briga za to,aman više.Nije ni čudo što ova vlast opstaje kad su ovakve budalaštine jedini argument opozicije.Svašta.

      1. Nije ni čudo što ova vlast opstaje, kada neko u ovome vidi budalaštine i samo srušene straćare i ne shvata suštinu problema.

  2. Bravo, upravo o tome se radi. O umiranju države i osnovnih ustavom garantovanih prava. Mora se istrajati u borbi dok se ne kazne krivci. I to ne počinioci, već nalogodavci ovog zločina. I dalje je nestvarno da je neko sve to uradio u centru grada jedne evropske države. Bez kazne. I kad to rešimo, možda ćemo steći uslov da ponovo počnemo da gradimo državu, jer su je tog dana srušili!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.