Brojne poruke podrške Mileni Radulović

Ostavite komentar


  1. Ako hoćete istinu, ( izgleda da ovde nikom nije do istine) onda prvo morate pusiti istražne organe da ispitaju slučaj. Ovo što čitamo po štampi nije relevantno za sud ( naročito podrške), ali je opasan i nedopustiv pritisak na sud. Jer ako se istražnim radnjama ustanovi da je optuženi nevin( što nije isključeno), koji bi to sudija imao smelosti da posle ovakve hajke oslobodi optuženog. Ovo je tipičan primer kako se vrši pritisak na sudstvo i kako se ne sme raditi. Bilo bi poučno da objavite ovaj komentar.

    1. Gospodine, oduvek sam smatrao da je veči greh da nevin čovek leži u zatvoru, nego da se 100 kriminalaca slobodno šeta ulicama grada u kome živim. Medjutim, kada ljudi shvate da žena ima prava da kaže NE, kada god ona to poželi ili joj se prohte, onda će silovanje ili dobrovoljni seks sa maloletnicom /DA NE GOVORIMO O UČENICI/, biti nezamisliv. Tačno je, ne treba prejudicirati, mada se to ovde radi na svakom koraku i na svakom slučaju. Inače, smatram da svaki sudija, sa iole integriteta, treba i mora da oslobodi Aleksića ako se pokaže da je nevin. Ovo ne matram hajkom ni na koga već kao pokušaj da se razobliče monstrumi, koji „čuče“ u svima nama.

    2. Da, bas jako poucno. Vidimo da ima naivnih kao sto ste vi, koji se sakrivaju iza tradicionalno i notorno neefikasne policije, pretovarenih i indiferentnih sudova, ne priznajuci i to, da patrijarhalni mentalitet takodje cesto igraj ulogu. Gde vi zivite?

  2. Neko ko insistira na tome da bez dokaza nema zlocina, ili na tajmingu prijave od strane zlostavljanog , sigurna sam da je iz te ili slicne price zlostavljaca ali verovatno ne otkrivene.
    To sa dokazima, pa mozete bilo kakav slucaj iz oblasti kriminala da NAPAKUJETE nekome sa sve dokazima iako ga recimo doticni nije ucinio i to sa sve dokazima i to onim najvaznijim kao sto su DNK, nemojte biti toliko precizni u nepreciznim stvarima kriminala. O pakovanju DNK nekom drugom prilikom ali da kazem ni da se istraga ne drzi toliko takvih dokaza jesu vazni ali kada hoce neko da pakuje napakovace , prema tome manite se da se cuti pre sudske odluke, manite se prica zasto posle dvadeset ili trideset godina prijava , pa neko progovori da bi ocistio dusu, neki kriminalac i posle pedeset godina.
    Tako treba videti ko stoji iza te vrste komentarisanja o cutanju pre rpesude. Ima svako prava da iskaze svoj stav a najbolje bi bilo da se zaista stane uz sve zene i devojke koje su zlostavljane jer je prefidnsot zlostavljaca cak i u pisanju komentara tipa Ne nemojte nista pre presude, nema dokaza , moze biti sasvim suprotno zasto tek sada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.