Insajder: Gardiste Vojske je ubila treća osoba

Ostavite komentar


  1. Slučaj iz 2004. godine, izveštaj superveštačenja predat Okružnom sudu još 2008. godine a Više javno tužilaštvo kaže da je postupak još u predistražnoj fazi!! Strašno! I sad se čudite zašto je slučaj Savamala već 5 meseci u predistražnoj fazi? Da ne živimo u zemlji Srbiji bilo bi zaista teško poverovati.

  2. To je nama bilo jasno od početka. Ono što je trebalo uraditi jeste:
    (i) Kada je uhapšen kukavica Mladić u Srbiji, trebalo mu je suditi ovde, za, izmedju ostalog: (a) ubistvo gardista, (b) Skrivanje u Srbij, kojoj je time naneo nenadoknadivu štetu u svakom pogledu.
    (ii) Pošto osluži kaznu u Sbiji, trebalo je da se isporuči Bosni i Hercegovini, odakle je nepozvan došao, pa neka ga njegovi Bosanci proglase za heroja, spakuju za Hag, itd, a Srbiju napokon treba ostaviti na miru.

    i imo dovoljno naše bagre, da se bakćemo sa bosanskom fukarom.

    Uvakom slučaju treba ispitati i utvrditi ko je organizovao njegovu posetu Srbiji i njegovo junačko skrivanje.

  3. Ubistvo dva gardista u vojnom objektu "Karaš" već deceniju i po čeka odluku,ko je ubio dvojicu vojnika,koji su čuvali objekat.Po nalazu američkih eksperata vojnike je ubila treća osoba,što je bilo jasno istog dana kad se tragedija dogodila.Ali vlast,koja je naredila Tužilaštvu i policiji da ne stvara buku,objavili su vest da je jedan pucao na drugog,a ovaj izvršio samoubistvo.Ovakva režija prevazilazi režiju Radovana III koji je rekao,:"Ja mogu u sred podneva da idem u biblioteku,jer sam član biblioteke"! Čkalja i Mija su tu bili iza.po odluci državnih organa.Da li će "udružena opozicija" povodom Savamale da drugi put protestvuje protiv odluke vlasti, – videćemo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.