Insajder: REM pokrenuo postupak protiv TV Hepi zbog vređanja Sinanija

Ostavite komentar


    1. Zasto? Ona se kao pita za bilo sta?!
      Samostalno odlucuje samo o sminkerima, a i to je na njenu zalost.

  1. Jel ce Olivera Zekic da vodi postupak protiv TV Hepi. Imam utisak da ce ona postupak da vodi, vodi, vodi, vodi… Kraj ce biti kao i obicno kada se bude zaboravilo zbog cega je postupak pokrenut. Npr kao za Olivera Antica u aferi Index.

    1. Kad vec pomenuste Olivera Antica, prava je sramota za nase sudstvo to sto je oslobodjen optuzbi kada se zna da je u proteklim.decenijama on organizovao BANDU ZA PRODAJU FAKULTETSKIH DIPLOMA.
      Ali, on je covek zloupotrebio vlast. Kada je bio savetnik Nikolicu, kome je nabavio sbe lazne diplome, sam sr covek izuzeo iz.procesa koji se vodi pred smederevskim tuzilastvom i sudom, i prebacio svoj slucaj pred beogradskim pravosudjem koje ga je oslobodilo, uprkos dokazima, koje.su korumpirani tuzioci, policajci i sudije izgubili i unistili. Nsravno kadnije su svi udruzeni krenuli da prodaju presude, licne podatke i informacija preko notara, koji su njegovo delo.
      Zato je u Srbiji slaba PRAVNA DRZAVA, jer pravnoj nauci na Beogradskom univerzitetu, studente uci covek korumpiran do grla. I umesto da cami u zatvoru njega su oni koje je zaduzio laznim diplomama postavili da vodi zemlju, jer je jadno da Nikolic nikada nije imao pojma sta treba da rafi u predsednistvu , posto je neobrazovan covek.

      1. Tomi Nikilicu diplomu je „zavrsio“ narodni poslanik Ljubisa Stoimirovic i Tihomir Radovanovic na FAM-u iz Novog Sada koji ima odeljenje u Pancevu.

  2. Ha, ha… A koja je razlika između doktorata Siniše Malog i referenci koje je stekao Sinani i ekspres stigao do zvanja redovnog profesora? Zapamtite, Srbija je država koju konstituiše zavetna nacija a ne građanska. To znači, nacija je iznad države, zato ako Sinani misli da bude privilegovan, neka ide među svoje

    1. Pa status redovnog profesore se i stice prilicno brzo, u cemu je problem? A reference, koje ima doticno profesor, se ne sticu bas najbrze. A poredjenje sa malim je malo glupo, izvini.

    2. Manite se tih izjava „da ide među svoje“. Srbija je građanska država, država svakog njenog građanina!!! Smrt fašizmu!!!

    3. Moj komentar ovoj osobi “A šta si ti, neki zilot?“, vaš administrator je ‘ladno obrisao??? Ponekad mi zaista niste jasni… (pogotovo što ovako pogan komentar odavno nisam pročitao, a vi sve ga pustili).

  3. Ovaj Profesor je, polupismeni Mariću,
    dugogodišnji predsednik Nacionalnog komiteta za nematerijalno kulturno nasledje Srbije za čijeg su mandata na UNESKO listu upisana jedina tri kulturna elementa iz Srbije: srpska slava, kolo i pevanje uz gusle.
    Glupaku neopevani.
    Možda te pomenu uz gusle.

  4. Bice kao i sa tabloidima koji besomucno klevecu i vredjaju sve koji su protiv ove i ovakve vlasti, kaznice ih novcano i teraj dalje.

Ostavite komentar


Društvo

"Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera": Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru "Srbijašuma" 10

„Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera“: Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru „Srbijašuma“

Na izjavu novog direktora JP "Srbijašume" Krsta Janjuševića da u blizini svih rudnika u Srbiji, uključujući i Bor i Majdanpek, nije zabeleženo zagađenje zbog proizvodnog procesa i da je zagađenost vazduha u Boru na, kako je istakao, "istorijskom minimumu", reagovala je narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Bora, Irena Živković, da on svesno dovodi u zabludu građane Srbije, ali prvenstveno Borane o zagađenju kojem su izloženi i to svakodnevno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.