Danas saznaje: U toku prikupljanje podataka za inspekcijski nadzor u vezi sa Vučićevim pismom penzionerima

Ostavite komentar


  1. Penzioner sam od 2020te I nisam dobio nikakvo pismo ni obavestenje o tih cuvenih 20000.Da li to znaci da ja ostajem bez tih para?

  2. Prekršen Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.
    Druga stvar, Pošti je plaćeno slanje 1.700.000 pisama 39 miliona, a trebalo je
    81.600.000, jer je najjeftinije pismo u pošti 48 dinara.

  3. Ja i supruga, oboje penzioneri, nismo dobili nikakvo pismo … U svakom slučaju, sve i da jesmo, to ne bi apsolutno ništa promenilo što se tiče našeg mišljenja. Uludo bacanje para …

  4. da bi se „svevišnji“ oprao da je sve u redu!!! Koga više farbate prevaranti??!!

  5. A sta cemo sa pozivima na mobilni telefon? Vise su me puta zvali sa pitanjem da li sam pristalica AV i da li cu glasati za njega.. Odakle njima moj broj mobilnog telefona?

  6. Mene licno vise brine razlika izmedju moje penzije i plate tih staratelja o nekoj zastiti podataka.

  7. Ma, daj, nije valjda da VERUJETE da će Malinović nešto spektakularno OTKRITI?! Pogotovo da će osuditi, ili pak kazniti građanina Vučića! Pa, on je NJIHOV!

  8. alo bre ljudi.drzte lopove….av,jorgovanku i malog.nase pare kradu i koriste kao da su njihove.koja institucija vodi bazu podataka clanova stranaka,i njihove finansije.koliki porez stranke placaju drzavi,kad je svima znano da posluju kao privredna drustva,i da utrose od 4-5 milijardi evra narodnih para.zakon o finansiranju stranaka iz budzeta je neustavan,i predstavlja razbojnicki kriminal,interesno sektackih lopovskih bandi.

  9. Ovo slanje pisama samo izaziva revolt građana, verujem da mnogi zbog njih neće glasati jer se pare bacaju uzalud a svako od nas ima već izgrađeno mišljenje. Nismo debili.

  10. Da su samo oni prekršili zaštitu podataka o ličnosti. No i mnogi drugi telefonski trgovci.

  11. Volela bih da verujem da bar nesto funkcionise u ovoj jadnoj I cemernoj zemlji. Ovako bi trebalo da pocnu da rade institucije. Bojim se da ce ovo proci bez epiloga koji ocekujemo. Sarena laza koju citamo mi a 90% Srbije je nikad nece cuti I niko nece biti kaznjen. Mozda je I ovo deo njegove igre , zamazivanje ociju?

  12. Za njega nema niti postoji USTAV, ove jadne zemlje, kojeg krsi svakog dana, kralj, car, kome je deda ostavio da krcmi teritotiju, budzet, zaduzuje ,razbacuje ,deli, …..

  13. Najzad i ovo da se desi. Samo.do kraja istrazite i nadjite odgovornog mada mi osecamo ko je to. Sta je sebi predsednik dozvolio. A li kraja njegovim hirovima i zloupotrebama.

  14. U vreme jedne prethodne kampanje javila mi se jedna ženska osoba i rekla da je ona iz izbornog štaba SNS. Ja sam je pitao kako je došla do mog broja telefona kada sam ja iz opravdanih razloga stavio pošti legalnu zabranu da daju moj broj telefona bez moje saglasnosti. Spustila je odmah slušalicu.

  15. Drskost je da se pisma i to nije prvi put,salju u ime Aleksandra Vucica koja su kada su u pitanju moji zavrsila u smecu.Pod hitno treba izneti na videlo odkud podaci penzionera onima koji su u ime Aleksandra Vucica slali odvratna pisma koja iritiraju zdravu pamet.Odavanje podataka jos jedan primer koji potvrdjuje da je Srbija sve drugo osim uredjena pravna drzava krivicom upravo osobe u cije ime su slata pisma i njegovih poslusnika.

  16. Neki nisu dobili pisma samo zato što ima poštara koji razmišljaju svojom glavom i bacili su taj buljuk koverata u prvi kontejner.

  17. Nažalost, mom pokojnom ocu, stigao je prdizborno vodjino pismo! Skandalozno! Takav kriminal/korupcija, postoji samo u Srbiji!!!

  18. Čuveni Relja Ognjenović, direktor PIO. Prijatelj porodice Vučić kako je sam izjavio svojevremeno je glavni krivac, kao i sam AV. Inače dečko ima 30 i koju godinu, a po profesiji je fizioterapeut. Navodno je posle završio neku Višu Školu?

  19. Nemamo mi nista da se neko kazni!!Vec samo da nam se vrati glavnica bez kamate!Sramota gurati ruku u tudj djep!“Ukrasti nesto i izvini“ a ne vratjti ti!Ja licno nisam nigde dala moje pkdTke!Uzeti su jz pj! Kartice nisu mogle da se posalnu na adrese?!kad im trebamo znanu sve o nama!

  20. Koja pretpostavka.Oni Stallone zloupotrebljavaju nase podatke,ne samo penzionera.Hoce da pokazu da im se moze I da su svemocni,totally su se pogubili,a I ovi sto ne misle svojom glavom.

  21. Malo je jedan komentar(Surug je umro 2012god a meni je stiglo pismo zato sto imam porodicnu penzinu! Kad su njemu ukrali i znaju ds je umro nek mu placaju grobno mesto

  22. Ајд да верујемо,да ћете нешто да истерате са кршењем „заштите података“!Ајде сад,без заштите података,гласно и јасно-ко је платио слање тих љубазних писама,број уговора који је неко (и ко )склопио са Поштом и тачан износ!

  23. Koje bacanje para, svojim ocima sam videla da je postar ubacivao u sanducice gomilu pisama.
    Zato neki nisu ni dobili, ali je zato posta profitirala.

  24. Супруг вам умро 2012године?Па ко је требао тада да реагује?Немојте и то приписивати овој власти, има она доста путера на глави и без тога!

  25. Žalosno.Predsednik države smatra da smo stoka koju možete da prodate,da kupite ili ne daj Bože ono najgore.

  26. Treba presednik da obavesti penzionere sta ih ocekuje u buducnosti ,jer su dosta toga izdrzali za obnovu srbijr

  27. Jel moguce da nijedan komentar nema podrske vladi i vi nesta pricate ovo je moja 4 poruka nijednu niste pustil nisam vlan sns i nikad necu ni biti budite realni pustajte sve komentare a ne samo koje mama odgovarajuuuuuu

  28. Pismo svima,a nismo tražili.
    Kartice samo onima koji mole.
    Na popustu nismo svi isti.
    Osim krađe, zloupotrebe, još i degradacija.
    Koliko daleko i koliko mnogo???

  29. Samo vi oz opozicije nemojte da pišete o poštenju, jer ste vi ti koji ste unazadili Srbiju.
    Djilas i ostala lopovska banda.List Danas su najgore novine,i pišete neistine jer vas placa Solak.Svi ste vi isti,Lopovi i lazovi.

  30. Moj roditelji su penzioneri i nisu dobili nikakvo pismo od predsednika Vučića,možda će dobiti 20000 dinara koje je obećao i njima ta pomoć znači.

  31. 123, 23. novembra 2023. u 18.59
    Glupane ili glupačo*, ni Đilas ni Šolak nikada nisu bili vlast , a ovi su bili do 2000. i od 2012.
    *ovo nije uvreda, to je vrednosni sud, nemate razloga da ne objavite.

  32. Било би занимљиво и колико су коштале скроз бескорисне пензионерске картице. Саме картице, плус неколико папира и коверат при предаји, плус израда дуплих за оне који се жале јер им је име написано хрватском латиницом уместо, по закону, званичним српским језиком.
    Сада ће то да понове за студенте …

  33. Боље би било да се Фонд ПИО организује како треба, службенице иза шалтера им на интернету разгледају накит, одећу, обућу, галантерију … а не могу месецима да издају стално решење за пензију чак ни онима који су цео радни век радили у Бгд у државној служби, значи – без ичега спорног.

  34. Ja sam bila korisnik porodicne penzije do prosle godine. I dobila sam pismo! Sta reci… Imam 25 godina. Sta cemo sa maloletnim licima koja koriste porodicnu penziju?

  35. Naravno da su podaci iz PIO baze, ili slične, jer su pismo dobili i novi penzioneri koji nisu njihove pristalice.

  36. Pismo je bacen novac. Bolje da su gormirali fond za lecenje dece i taj novac tamo ulozili.

  37. Isto tako sprovesti istragu ze prošle i ove nove penzionerske kartice koje ne služe ničemu, koliko sve to košta i ko je naredio ovu veliku glupost

  38. Svaka čast penzionerima, ali na mladosti je nudućnost.
    Sramota je što se iznad svega NE POTENCIRA NA ČINJENICI DA SU TA ISTA PISMA DOBIJALA I MALOLETNA DECA!!!!
    KO SE BORI ZA DECU!!!!
    Pitanje za sve….i AV i PIO fond i vladajuće stranke i opozicione…i poverenike i zaštninike,…., sve koji žive bolje od te dece koja primaju BEDNE porodične penzije!!!!!

  39. Koje GNjIDE?! Pred svake izbore na kućne adrese šalju „paketiće“, na račun u banci „legne“ neki novac, a kada su izmislili „NOVE KARTICE“, traže da se se svaki penzioner sam prijavi?! BAGRA! Zato Srbija MORA DA STANE, kao fudbaler na loptu!

  40. Mene su viśe puta zvae razne agencije da nude nešto , pitala sam jednom odale im .oj broj samo se zahvale i pfrekinu!

  41. Ružno je da se peedsednik države uključuje u izbornu kampanju bilo koje stranke on je ipak peedsednik svim građanima Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.