U nastavku suđenja Marini Andrejić, koja je optužena da je ubila svoga sina Đorđa, izvedeni su pisani dokazi njihovim čitanjem, saslušani su svedoci, svoj iskaz je dao i sudski veštak Nacionalnog kriminalističkog instituta pri MUP-u Srbije, kao i predlaganje novih dokaza od strane tužioca i odbrane. Na suđenju saslušani su svi svedoci (njih 11) sem Marininog supruga Dejana, koji je krajem prošle godine preminuo i svedokinje Slađane Jovanović koja se nije odazvala pozivu, jer se u međuvremenu udajom odselila u okolini Pirota.


Najzanimljivija svedočenja dale su Marinine komšinice Elena Bogdanović i Jasna Mučić, sa kojima je obrađivala baštu. One su potvrdile da su u toku prošle godine zajedno sa Marinom u tu baštu išle najmanje deset do petnaest puta, uvek zajedno, ponekad su sa njima išla i deca.

Sud je sve predloge odbrane odbio i zakazao nastavak glavnog pretresa za 10. mart, kada će se pored navedenih svedoka saslušati dr Branko Mandić koji je veštačio uračunljivost optužene, kao i dr. Keckerović sa Biološkog fakulteta, koji će sudu objasniti proceduru DNK analize.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari