N1: Inspektor Milenković podneo prijavu zbog fotografisanja njegove ćerke

Ostavite komentar


  1. I ako ih je tužio…mora nekako da se čuje i vidi ova nepravda u ovoj zemlji,koja je podređena jednom čoveku,koji „misli“ za sve njih…sramota velika!!! Gde ja živim?

  2. Nastavlja se pritisak na Milenkovica, ali sada atakom na decu, sto je, ne samo opasno, nego i duboko odvratno. U drzavi gde ni jedna institucija ne radi jer su zarobljene, ispada da se za zakon i pravdu brinu inspektori koji su otkrili aferu Jovanjica, dok su se svi drugi povukli i gledaju svoja posla. Sama cinjenica da Milenkovic jos nije svedocio, zabrinjava jer namera rezima da se sve odlozi, relativizuje , i na kraju zaboravi, vise je nego ocigledna.
    Opozicija, ali i gradjani treba da snazno podrze inspektore koji su otkrili aferu Jovanjica, i sada, zbog svog beskompromisnog stava da se afera mora pravno razresiti, trpe nevidjene pritiske i ucene jer, u protivnom, sve ce se slomiti na njima, sto bi bio neljudski i kukavicki epilog.

  3. Krajnje je vreme da angažujete lektora. Je l’ Milenković sam svoju ćerku fotografisao? … njegove ćerke, a ne svoje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.