Institut za javno zdravlje Vojvodine: Nema više crva u pijaćoj vodi u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Same su nestale. Jeste, važi. Čišćenje zahteva upotrebu hlora, treba da se očiste cevi zbog jaja. Sve to traje mesec dana i voda do kraja čišćenja NE SME da se pije.

  2. Pa veoma postovana gospodo iz Novog Sada, vec sam vam rekao da tajno posaljete uzorke vode u laboratorije u inostranstvu. Kad dobijete rezultate obavestite svetsku javnost, Amnesti Internesenal, SZO, Evropski Parlament, itd. Ucinite to, raskrinkajte bandu, tako vam Boga !

  3. Treba da zaštitimo ovu vodu i prodajemo kao izvorni vojvođanski proizvod. Kada postoji burek sa mesom, zašto da nema i voda sa mesom.

  4. …pa nije ih ni bilo….ha ha ha, kao i ničega što nema, jer ustvari…po Šenonovoj teoriji o kvantnoj utemeljenosti naše stvarnosti !!!! Ništa ni ne postoji …pročitajte nešto, po nekad….u pravu je taj „institut“, samo Vi nesretnici ništa ne znate …Srbija-prva zemlja sveta koje je ukinula Njutnovsku materijalnu teoriju, koja je do sada vladala umom zemljana….ha ha ha

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.