„Instrumentarka nije jedina koja je snimala pacijente, na njoj se slomila kola“: Medicinska sestra Dragica Dašić o slučaju u GAK „Narodni front“

Ostavite komentar


  1. Svaka normalna , punoletna osoba koja ne radi u GAK-u zna da se ne samo ne snimaju pacijenti vec se njihove dijagnoze cuvaju u najvecoj tajnosti i deo su zakletve cuvanja tajnosti medicindkog osoblja. Drugo nije nista slucajno, instrumentalka je to uradila namerno, nije joj prvi put kaze, a sumnjivi su mi i doktori, tj. clanovi operacione ekipe, da nista nisu znali.

  2. Samo napredu Nemacku, ali kada zaposlimo sestre iz Sri Lanke, nema vam povratka.

  3. pa i vrapci na granama znaju da je građanin u svakom smislu nezaštićen, zato svaka šuša sme da radi šta god joj padne na pamet

  4. Zašto neće da idu sestre iz Klinike za neurohirurgiju u Novom Sadu? Sve za čega se neurohirurg bori one upropaste svojom aljkavštinom. Proverite da li kupaju pacijente ili ih „muljaju“ vlažnim maramicama, a na otpustu torbe koje spakuju da povratiš od skrnavštine! Čast izuzetnima! To su medicinske sestre i žene??? Svaka koja hoće neka ide u Nemačku da vidi šta je posao. Svuda posete zabranjene. COVID im došao kao nagrada. Rodbina ne može da vidi šta se dešava. Zapravo … zašto su uopšte posete zabranjene??? Šta se krije iza zatvorenih vrata?

  5. Piši propalo pričaće se i završiće se kao da nije ništa bilo. A sad pacijetkinje sve da se udruže i da ih tuže i nju i bolnicu.

  6. Katastrofa šta je postalo koristenje mobilnog,spijunaza u tri čina. I niko nista po tom pitanju

  7. Snimanje je oduvek bilo najstrozije zabranjeno.
    Ovo je nevaspitanje i bahatost klinaca sa kojima morate biti na oprezu neprekidno.
    To rade i doktori,i sestre,i spremačice i ostalo pomoćno osoblje.
    Cela ova situacija nema veze sa platom ,ne razumem zašto se to povezuje.

  8. Медицинска сестра 65 000, средња школа а наставни кадар висока школа, као медицинске сестре плата.
    Мораш да се понижаваш и ђацима и родитељима.
    Јер ћеш бити пријављени као злостављач.

  9. Naravno, to rade i mladi lekari koji dodju nesto da gledaju i uce, pa se hvale objavama kako je to i to uradjeno npr. u U.D.K. Tirsova…

  10. Znamo da su mobilni telefoni leglo zaraze. Zapitajmo se sta ce telefoni u porođajnoj sali. To su mali ljudski zivoti koji se dovode u opasnost. Mobilne na radnom mestu treba zabraniti,nije bitno u kojoj bršnsi. Ima fiksni ako je nesto bas hitno.

  11. Da,ali prosvetni radnik ne brise zadnjice pacijentima i radi ne staje.A vi koliko u godini radite?Sta naucite decu?Jedva cekate da prodje cas.Treba da se postuje nastavnik .Ako si dobar u svom poslu nece biti problema.

  12. Porodilja ima pravo da se javi porodici svojim telefonom . Vi nemate pravo da unosite svoj u salu , kao ni da snimate. Ne samo ovde nego sve ustanove ovog tipa toliko javašluka ,pa meni se babica unosila u jednoj ustanovi preko kreveta u lice u voziti pred doktorkom koja stažira , o čemu vi pričate . Nije ni opomenuta . Čast izuzecima,malo ih je ,premalo . Budi prvo čovek pa onda radi sa ljudima.

  13. Kakva je svest tih ljudi,zaposliti rijaliti doktore,sestre,babice,,,opste ludilo.Gde je pristojnost,smernost,postovanje .Kako ti ljudi zavrse skole ili fakultet?

  14. Porodila sam se pre 10 meseci u Pancevu. Tih dana bilo je puno porodjaja,relativno sve je bilo u redu ,do pred kraj naseg boravka tamo. Porodilje su dobile cvece od svojih pirodica,a onda je dosla sestra koja je imala punoletstvo tih dana i birala cvece koje ce uzeti da nosi na poklon. Zamuslite skota,da uzme cvece od porodilja i da nosi na punoletstvo. Odvratne li zene ,majko mila…..Vrlo gorak ukus ,sestre su…………

  15. Zdravstvo je u haosu,sestre bahate,vlada mito I korupcija,sestrama nesmes ni da se obratis da ti nije dobro, odmah viču, samo što te ne tuku.
    Doktoru ako ne daš kovertu ,nece ni da te pogleda. Evo primera u Bačka,žena polomila čašicu kolena,kada je stigla u hitnu niko joj nije ni pogledao,a ona je jabukama od bolova.Konacno stiže Doktor posle dva sata i kaže dajete da se pomaže pre će proći. Otvoreno traži novac.
    Sta dalje pričati to je javna tajna .Teško onom ko nema evre taj je mrtav.

  16. Da li je moguce da stalno ponavljate necije reci kako su se „kola slomila“ na instrumentarki. Zar ne shvatate da je to abolicija ovog kriminalnog cina. Ko je jos bez dozvole direktno prenosio neciji porodjaj sa golom zadnjicom? Recite! Pa da se i ta osoba preda sudu.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.