Interpol ukinuo poternice za bivšim članovima OVK

Ostavite komentar


  1. Članice stvranog UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG PROJEKTA a ne oni kojima se za taj zločin sudilo u Hagu, čije okosnice čine SAD i V. Britanija, kao što su haškim presudama od srpskih heroja i patriota pokušale da stvore zločince tako sada, preko INTERPOL-a, najgore albanske zlikovce, ubice i kriminalce, pokušavaju da promovišu kao „majke Tereze“ i političare evropske provenijencije.

  2. Sto bi rekla Snezana Congradin, da se radujemo i ovom uspehu Albanaca. Sada albanski ratni zlocinci ne moraju da strepe da ce ih strpati u zatvor i tako im prekinuti skijanje u Svajcarskoj. Bravo.

  3. Naravno da su ukinuli. To su borci protiv aparthejda i borci za slobodu.

  4. Да ли ико верује у поштеност Интерпола? Ено, отварају им се и врата за чланство. Наравно, кад треба процесуирати српске хероје онда је то друга прича. А госпођа Чонградин нек само прича о домаћем фашизму.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.