INTERVJU Božidar Đelić: Posle Zoranovog ubistva nešto se slomilo u Srbiji

Božidar Đelić, ministar finansija i ekonomije u Đinđićevoj vladi, povodom 20. godišnjice od ubistva premijera

Ostavite komentar


  1. Lep intervju. Nazalost, fali jedna recenica na temu uskogrudosti Evropske unije. Svet nije crno-beli.

  2. Istog dana mi je umro otac. Najgori dan u mom zivotu, meni se ceo zivot prelomio. Sledece godine u to vreme sam vec bila u nekoj drugoj zemlji, zauvek otisla iz Srbije.

  3. Može li Đelka malo da priča o tome kako je uveo kategorije u nauci i kako sada deo najlenjih prima T1 plate, a mladi u kategoriji T4 nisu nikad dobili priliku da im se vrednuju rezultati. Može li malo da priča o tome kako sada primam 40000 dinara manju platu od one koju bi verovatno imao?

  4. Fino društvanjce se okupilo oko Đinđića. Pre nego što su došli na vlast išli taksijem i busom a, a 3 meseca posle dolaska na vlast šljašte Audiji i BMWi. Daleko im lepa kuća, ne ponovilo se. A što se tiče ovog režima, llpovluk i korupciju digli na još viši nivo.

  5. Ko je profitirao? Đelić, Vlahović, Mali, Vesić, Beba…sve ortaci iz stranke.

  6. Ja ga nesto i nisam mirisala u pocetku, a onda se pojavio na jednom medjunarodnom skupu u Svajcarskoj, govorio jako pametno…secam se kako su ga strancu slusali sa paznjom. Kasnije sam malo po malo pocela da menjam misljenje o njemu kao coveku…i priznajrm cak i kao politicaru, iako ta kategorija ne spada u meni omiljenu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.