INTERVJU Ljubomir Pjevović, v. d. direktora OOŠ „Vladislav Ribnikar“: Ne krijemo ništa o događajima u „Ribnikaru“

Ostavite komentar


  1. Jedna jednostavna stvar nedostaje, a to je, presuda suda, o tome sta se dogodilo onog jutra.

  2. Zapanjujuć intervju, pun laži i pravljenja neveštim. Začuđujuć da ga je objavio Danas, pogotovo uoči dana bola. To je čovek koji je predložio da deca nose roze majice na obeležavanju dana protiv nasilja, deci koja su preživela masakr. To nije slučajna glupost, to je temeljno osmišljena za zaglupljivanje. U toj školi je bilo zataškavanja, i dalje postoji, a astavnici su zreli za ozbiljnu psih.pomoć. Sve će se opet zaboraviti čim iz nje ode generacija u kojoj su bila stradala deca. Do nekog novog užasa. Što se tiče pominjanja Zorana Milivojevića, to je čovek čije se metode ne bi smele pojavljivati u kontekstu jedne škole. Populistički psih koji savetuje da se „deca malo tuku“

  3. Vi niste normalni da obajvljujete intervju direktora u trenutku neviđenog bola porodica poginulih i ranjenih. Čovek je kreten, ali neviđeni psolušnik sns a, onaj od najopasniji. Ako vam je to reklamni kutak za školu trebalo je da napišete zakupljeni prostor. Sramota za novinu i novinara.

  4. Ako ste hteli da uvredite žrtve masakra u Ribnikaru, uspeli ste u tome. Doviđenja Danas.

  5. Pa Lidija Maksić pedagog škole je danima podstrekivala decu da prebiraju tašne đaka, davala im ideje… Bolest, bolesna škola, slika smrtno bolesnog društva.

  6. Zašto trajno obeležavati tu bol i tugu koja je pogodila celo društvo. Zašto nemamo trajna sećanja za neki uspeh, neku pobedu naših đaka.
    U sadašnjem vremenu sa porušenim sistemom vrednosti, gde se broj lajkova najviše ceni ,može nekom psihopati pasti na pamet da prestigne tu tragediju kao i onu u selima oko Mladenovca.
    Neka se razmisli i o tome. Kada se o nečem, strašnom, stalno priča onda se ono i dešava.

  7. Memorijalni centar?Kako vas nije sramota da otvarate memorijalni centar za decu(njih deset)a toliko mladih ljudi od 18,19godina je poginulo braneće ovu zemlju.Njih niko i ne pominje,a ne da se za sve koji su se borili sagradi memorijalni centar.Ako. Ije otvoren za ove borce,onda ne može ni za ovu decu(iako su im roditelji bogataši,i vrše jak uticaj).Sko treba prvo ovim mladim vojnicima pa onda svakom drugom.

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 10

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.