INTERVJU Princ Filip Karađorđević o izborima, KiM i političkim elitama: Osuđujem svaku podelu i korišćenje sile i nasilja

BOŽIĆNI INTERVJU Princ Filip Karađorđević govori za danas o podelama, izborima, Kosovu i Metohiji, političkim elitama od 1945. do danas...

Ostavite komentar


  1. Једина светла будућност за наш народ је повратак Краљевине. Из овог као и других разговора се јасно види колико Н.К.В. Принц Филип воли нашу земљу и колико му је стало да наш народ напредује. Јако ми је драго што је пристојан и скроман човек, као свој чукун деда Краљ Петар. Без парламентарне монархије и уређења државних институција, нама нема спаса од ових комуњаро-радикала које нас јашу и понижавају.

  2. Ovo ce biti prvoklasan Kralj!. Narodu je potrebno da cuju istinu od vlasnih a narocito da vide da se vlasni drze izpitanih i korisnih principa zivota.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni traži zabranu istražnih radnji za potrebe rudnika bakra i srebra u okolini Niša 10

Kreni-promeni traži zabranu istražnih radnji za potrebe rudnika bakra i srebra u okolini Niša

Pokret Kreni-promeni pokrenuo je peticiju kojom traži zabranu istražnih radnji za potrebe projekta rudnika bakra i srebra u blizini sela Gornja Studena u okolini Niša, saopšteno je danas.Kako prenosi Kreni-promeni, u tekstu peticije se navodi da je na prostoru kod niških sela Gornja Studena i Bancarevo, koje se nalaze na obroncima Suve planine, australijska kompanija Apollo Mineral Limited počela bušenje u potrazi za mogućim nalazištem bakra i srebra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.