Investitor objekta na Banovom brdu podneo prijavu protiv učesnika protesta Sačuvajmo naš parkić

Ostavite komentar


  1. Nisam znao da postoji mogućnost tužbe i kazna za političko samopromovisanje.
    Znam jednog koji bi zaglavio sigurno na doživotnu.

  2. Neverovatno je da čovek, protiv koga je podneto mnogo krivičnih prijava, reklamira svoju tužbu i poziva se na pravdu i pravo. Pravo pitanje je kako je g. Adžić uopšte „investitor“ i kako se bavi poslovima izgradnje, kad je već slobodan građanin. Tim pre ako se zna da mu je osnovno preduzeće (Posed Invest Metropolis Group) u stečaju, da je imao ili ima preko 20 različitih nekretninskih „investicionih“ firmi od kojih su mnoge u likvidaciji ili stečaju. Prostom pretragom u APR-u naći ćete mnogo „entiteta“ koji su služili za građevinske investicije, mnoge neuspešne i sa ojađenim kupcima i suvlasnicima lokacija. To su, između ostalih – Man Building, PIMG (i slične varijacije na temu osnovne firme – PIMG Properties, PIMG K.Z. 28, razni „Posedi“), Concar, Con Car Plus, Stella Land, Ada Terrace, 3B Team itd. Pritom ima agenciju za nekretnine iako nema licencu za obavljanje tih poslova (u skladu sa zakonom o posredovanju iz 2013).

    1. Zastupao sam suinvestitore (vlasnike placeva) koje je ojadio Adžić, stalno otvara nove firme, vara kupce za stanove u izgradnji i onda tera firmu u stečaj. U Zrmanjskoj na Banovom brdu je uzeo barem dve lokacije i na obe ista prevara. Tačno je da je protiv njega podnošeno više krivičnih prijava i iznenadio sam se kada sam ga video na TV-u kao „poštenog investitora“.

  3. I to građevinsko zemljište tako stoji 50 godina, niko da se seti da gradi dok se nije pojavila Niva invest! I onda je mrmot zavio čokoladu .

  4. Znači ,prodao mi je lažni Vesić, finansira plagijator Mali i mi čutimo, pa dokle tog bezobrazluka.

    1. A zaboravio si Andreja kojem su ukrali licnu kartu i poligraf u MUP-u i samoprijavljinje kod tuzilastva…..

  5. Interesantno je koliko ima komentara od strane bezimenih. Mr No ,Iz prve ruke i slično. Dakle,na raspolaganju sam,kada se predstavite imenom i prezimenom,da opovrgnem sve te besmislice i gluposti.
    Ali,i ovo je poligon za takve,na žalost.

    1. Postovanje, molim Vas opovrgnite moju tvrdnju da se ovde nedvosmisleno radi o parcelama u privatnom vlasnistvu, ali radi se i o zemljistu koje je u javnom koriscenju,i koje je na prilicno misteriozan nacin postalo gradjevinska parcela.Urbanizam odredjuje namenu zemljista,ne vlasnik. A rupu u Zrmanjskoj 13 svi vidimo,to na zalost ne mozete opovrgnuti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.