Inženjer tima misije Apolo u Skupštini Srbije: Nikad nismo zaboravili odakle smo

Ostavite komentar


    1. Kakav blam je doživeo Dejvid Vujić, ni kriv ni dužan…da ga primi Martinović „hvala doktore Šešelj“….

      1. Nije MarTinović , nego MariNKović, i to doktor ekonomskih nauka .
        Mislim da bi bilo interesantno pogledati i tu naučnu karijeru i na kojoj visokoj ustanovi je ostvarena i ima li to kakve veze sa tatom ?
        U svakom slučaju , mladi Dr vrlo poštuje zvanja !

  1. Neka doktor pouci inzenjera kako da doktorira za 11 meseci…
    eeee doktore

  2. Мислим да је г. Вујић мало окаснио са овом посетом. Право време је било марта 1999. Тада се ковало ово пријатељство о коме говори његова екселенција

  3. Oh kako dražestan, slađahan, licemeran i apsurdan članak.

    1. Nije.
      Ovaj čovek je legenda koja hoda.
      Na čast i ponos Srbije.
      Ambasador Skot ovog puta radi pravu stvar.

  4. Dejv, Majk, sve Srbi….. I Ajzenhauer je bio Nemac, pa je pregazio Nemačku… I Staloneova baba je ruskinja, pa je snimio 88 nastavaka Ramba…. U bombardovanju Srbije 1943/44, sravnjivani su Beograd, Kraljevo, Niš od strane avijacije USA i postignuti su fantastični rezultati: 8 poginulih nemačkih vojnika i 30000 civila, kolateralne štete…1999. a to je bilo za naše dobro… U stvari Srbi su zlopamtila….
    I apel… Prekinuti prikazivanje umobolnih spotova na temu ,, I vi ste Svet“… Ne ja sam marsovac-ilegalac…. Boris The Animal….
    Ambasada SAD veliča Miru Trailović…. Pa predstava ,,Kosa“ je postavljena kao kritika tadšnjeg stanja u Američkom društvu i Američkom vojnom angažovanju na Dalekom Istoku u ratu u kojem je ubijeno 2500000 Vijetnamskih civila…. Za nepoštovanje običaja rata, zbog silovanja , osuđeno je nekoliko narednika i kaplara vojske i time je zadovoljena Kosmička pravda (Mi verujemo u Boga)… Veća je hrabrost bila postaviti ,,Kosu“ na Brodveju, negoli u Beogradu… Priča o borbi za ,,Slobodu“ i da ista nema cenu, je poruka -Živi u Liberalnom kapitalizmu, budi gladan i iscepan, smrzavaj se, ali imaš SLOBODU…. Slobodu izbora…. Biraj između Šešelja i Vučića…. U socijalizmu ste dobijali stanove, imali poslove, letovali ste, zimovali ste, išli u besplatne škole i lečili se ….. Ali niste imali slobobu koju je osvajala Mira Trailović…. Sloboda izražavanja Mire Trailović se više ogleda u osnivanju Bitefa i Ateljea 212 i uvođenje avangarde u umetnost, kao retkosti i u svetskim okvirima…. I to u vreme socijalizma…. Sada u vreme kapitalizma pozorišta propadaju, festivali se gase…. Ali imamo slobodu izbora….
    Apolo program nema veze sa mnom (sa Srbijom)…. Nikakve…. Veću budalaštinu nisam video… Skot kao da je marketing učio u SSSR-u…. Nema nikakve razlike od tvrde sovjetske propagande… I sad ja treba da se naježim što su Dejv i Majk bili deo projekta ,,Apolo“… Gledao sam film ,,Apolo 13″ , Dejv i Majk nisu spomenuti, bar ne kao Srbi…. Ali sam gledao dosta filmova gde su Srbi prikazani kao stoka (što nije daleko od istine, ali ima i veće stoke)….. Zato sikter sa TV-a… Ja svojim prijateljima ne pretim, ako se i u nečemu ne slažem sa njima…. To pokušavamo da rešimo na krajnje necivilizovan način, RAZGOVOROM….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.