IPSOS: U državne mere zbog korona virusa poverenje ima 92 odsto građana

Ostavite komentar


  1. i ko su ti kojI su ucestvovali u anketi???
    VEROVATNO OZONIRANI MITROVICI,KRSTICI,VESICI,BRNABICI MALI,MARTINOVICI,SESELJI, I OSTALE BITANGE

  2. 92 % sigurno ne podržava sve državne mere, pitaj nekoliko svojih prijatelja uveriš se i ćao zdravo.Pa bre mi kao S.Koreja u najboljim danima!
    Naravno da se ogromna većina stanovništva ponaša normalno sa stanovišta zaštite ali to i dalje ne znači da podržavaš nešto u potpunosti.Jadna je zemlja gde je sve politika, onda tu budućnosti nema!

  3. Ma kakvih 92% ne budite smešni…uradite građani sami svoju anketu sa svojim komšijama, kolegama, rođacima… Ja jasno vidim da su se i oni slojevi društva koji su podržavali Vučića, sada okrenuli protiv njega i njegovih mera. Ne znam čemu ovakve ankete???

  4. Tačno je za 92%. Eto toliko ljudi, koje ja poznajem a sa kojima sam komunicirao je reklo da je vlast nenormalna,nesposobna i bahata. Ponavljam vlast a ne struka Gde je ipsos radio istraživanja,na kom uzorku, javno ili tajno.Bilo bi lepo da nam objasne.

  5. Samo 92%? Ma nije moguce, greska neka, ceo narod stoji jedinstveno uz svog velikog vodju!

  6. Ovo lažno veličanje Vučića i vlast je krajnje neumesno i apsurdno. Svaki normalan čovek bi to uradio a možda još i bolje. Sve je to ukomponovano u preduzbornu aktivnost, odnosno u političke svrhe.Neznam kome je danas do anketa?

  7. Ajme . . . pa i vrapci na granama znaju da su ispitivanja Javnog mnjenja kao i Horoskop . . . svi citaju . . . niko ne veruje . . .

  8. A da objavite za promenu na koji nacin Ipsos radi istrazivanja? Pa bi ljudima bili jasni ovakvi „rezultati“ i sta radi 8.500 botova otpustenih sa Tvitera.

  9. Radi se o podršci merama , a ne AV, i zasnovana je na strahu od bolesti. Veća podrška „vođi čopora“ u ovako ekstremnim situacijama je uobičajena i traje dok traje opasnost , kažu ozbiljni istraživači, što Srđan Bogosavljević odavno , na žalost , nije.

  10. …Vučić ima i 21 odsto negativnih mišljenja, što je za 17 procentnih poena više nego pre pandemije….
    Znači, pre pandemije je samo 4% ljudi imalo negativno mišljenje o Vučiću???
    Da, da…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.