Patrijarh Irinej upozorio na moguće fizičke obračune, pa i prolivanje krvi u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Boze oprosti mi, ali ovo je tako strasno licemerje! Orden velikom vodji koji je prodao Kosovo!

    1. Ovde nije rec o Kosovu,nego o Crnoj Gori, cije mesetarenje vrha SPC moze svesti Srbiju na zeljene granice kraljevine Srbije: Beograd-Vranje.

  2. Ovaj bogomoljac priziva krvoprolice. Ovakvi ljudi treba da su pod strogim nadzorom eksperata za glavu.

    1. A kom se ti bogu moliš?
      Bogu Milogorcu ili zvezdi petokraki i Titu?

  3. Da sam ja u komentaru izjavio ovo sto je Patrijarh Irinej, administracija bi promptno cenzurisala komentar zbog ratnohusackog govora. Da li je tako ?

  4. Ko o čemu, malo-malo pa ovaj pop zaziva prolivanje tuđe krvi (nikako svoje krvi i krvi pripadnika klerikalnog, vladavinskog i tajkunskog stožera). Pozivam razne stručnjake i majstore za glavu, za moral i čovekoljublje da daju eskpertizu.

  5. Sram vas bilo.Sa kojim pravom vređate našeg patrijarha u vašim komentarima.Boli vas istina koju govori?
    Šta radi administrator Danasa pusta komentare samo pljuvača našeg patrijarha?
    Oprosti im bože neznaju šta rade.

  6. Pop bi da uzme Kosovo nazad ali bez Albanaca. To je otrcana mantra, Srpstvo ugrozeno u Hrvatskoj pa cisti teritorije od Hrvata. Ugrozeno u Bosni pa pobij sve Muslimane tamo. Ugrozeno na Kosovu pa izbaci sve Albance. Kakva dvolicnost.

  7. Pa, Titograd su svakako *podgrejale* moskovske ljudozderske sile, nikako EU ili SAD na koje izgleda cilja ovaj nesrecni covek.
    I ne samo Titograd, tu je i Pristina koju su odavno ovdasnji komunisti vodjeni ruskim ljudozderskim komunizmom dali albancima, Makedonija, Bosna… Ne EU , ne SAD ne SVET nesrecni starce – slovenska pravoslavna braca Rusi kako ih ljupko nazivaju njihovi ovdasnji drugovi ljudozderi.

  8. Je li? Pa kako to „slucajno“ vec 30 godina svuda gde se srbende raskokodacu postoji mogucnost za nasilnistvo? Sto srbende za promenu ne ociste te ulice gde kokodacu, da srede puteve koje blokiraju balvanima itd? Znate sta, vise nikoga normalnog nije ni briga, jer normalni su odavno to otpusali i sad je samo pitanje vremena kad ce otici odatle, dok se sredi sve sto treba. A srbende slobodno neka kokodacu do kraja vremena, nikoga nije briga za te poremecene licnosti.

  9. „Da carski Prizren, u kome su carovali Milutin i Dušan, da Pećka patrijaršija, koja je zvanična rezidencija srpskog patrijarha i srpske crkve bude izvan Srbije, to u našu glavu ne može da udje“
    Izvolite, vaša svetosti, u rezidenciju, kad vam je već to rezidencija. Pa će onda možda i neko od Srba da dođe za vama.. Ne ulazi mi u glavu kako neko može da proglasi Prizren za sedište i da nastavi da sedi u centru Beograda. I da poziva Srbe da se vraćaju dole.

    1. Tako je i Konstantinopolj postao Carigrad tj. Istanbul. Veliki porazi i izdaje su deo života i istorije mnogih naroda. Srblji su osuđeni na ponavljanje istorije. Mleko ste prosuli braćo srblji i sad plačete i kukate braćo mila kao mati nad mrtvim detetom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.