Isključenja struje i vode u Nišu 1foto: FoNet/EPS

Elektrodistribucija u Nišu je saopštila da su danas planirana  isključenja struje u gradskim opštinama Medijana i Niška Banja.

 

U opštini Medijana od 9 do 11 časova bez električne energije će biti delovi ulica Visokog Stevana, Nevesinjske, Stevana Nemanje i Bulevara cara Konstantina.

U ovoj opštini od 11 do 13 struju neće imati građani u delovima Ulice Alekse Nenadovića, a u periodu od 11 do 12.30 delovi Čairske ulice i sestre Baković.

U opštini Niška Banja električna energijaod 10.30 do 13.30 časova neće biti isporučenima meštanima sela Gornja Studena i Bojanine Vode.

Javno komunalno preduzeće „ Naisus“ naveo je da su zbog kvara na vodovodnoj mreži u selu Gornji Matejevac bez  vode ostali stanovnici iz Ulice Stanoje Glavaša. Planirano je da radovi budu završeni do 15 časova.

Zbog kvara na vezi u Ulici Majakovskog, kog trafo stanice, bez vode će biti delovi te ulice, kao i u Ulici Gabrovački put. Nišlije koje stanuju u tim ulicama bez vode će biti do 15 časova.

U naselju Deveti maj, u Ulici dr Save Petrovića, kako je saopštio niški vodovod, voda sa ulice odlazi u šaht, te će zbog te popravke biti u prekidu vodosnabdevanje u delovima te ulice, ali će kvar biti popravljen do 15 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari