Isključenja vode zbog kvarova u Nišu 1Foto: JKP " Naisus

Javno komunalno preduzeće „Naisus“ saopštilo je da će danas zbog kvarova i radova na vodovodnoj mreži voda biti iskjučena u nekoliko ulica u Nišu.

Zbog vode na površini potrebn je iskop u Ulici Žrtava fašizma, kod broja 53, pa će  u prekidu biti  vodosnabdevanje do 15 časova u toj ulici.

„Postoji curenje, potreban je iskop u Pantalejskoj ulici, kod broja 27. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 časova u delu Pantalejske, na prostoru od kružnog toka sa  Bulevara Nikole Tesle (auto-pijaca) do Ulice Voje Rinčića“, naveo je „Naisus“.

U Ulici Topličkog partizanskog odreda kod škole,  u naselju Deveti maj, voda je na površini.  Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova.

Na vodovodnoj mreži u selu Supovac postoji kvar jer voda ne dolazi do pumpne stanice, tako da je toku ispitivanje trase vodovodne mreže i pronalaženje mesta kvara na celoj dužini prema selu Mezgraja.

„Danas do 15 časova biće nastavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Strahinjića Bana i Gornjomatejevačkoj, ali neće biti prekida vodosnabdevanja u delu ulice Vožda Karađorđa i Gornjomatejevačkoj“, saopštilo je ovo javno preduzeće.

„Naisus“ je navio da će u toku dana radnici obavljati popravke u šahtama, na raznim lokacijama u gradu.

Radovi će se izvoditi  u ulicama Mokranjčeva 22, Rtanjska 20, naselju Deveti maj,  Valterovoj Prote Gagulića  17, Šantićeva  36, i Crvenih javora 40.

Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 časova  na tim adresama.

Više informacija iz ovog grada pogledajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari