Iskopaće njega Gangula

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. I vi ste ovu glupost stavili kao udarni vest. Hajde što SNS sektaši zamlaćuju narod i skreću pažnju sa bitnih stvari: cene, litijum, Kosovo…..ali zašto vi to raditie. Zašto nečastive uopšte spominjete i zašto ne prestanete

  2. Ipak je bolji predlog da se tamo napravi Muzej genocida nad srpskim narodom a da nad njegovim grobom stoji natpis ‘grob genocidnog zlocinca odgovornog za progon i smrt desetina hiljada Srba“

  3. Bilo bi dobro da se prebaci grob i svi eksponati koji nisu pokradeni od srpskih vlasti … za turizam i posete u Kumrovcu, ekstra!
    A Šapić slobodno neka postavi četničke komandante po Beogradu, baš su ga oni oslobodili.

  4. Neosnovano napadate sačuva.covek je potpuno u pravu..problem je u vama koji. Ste protiv.a vi ste svi deca bivši komunista koja izigrava neku elitu.a zapravo ste intelektualna olos..steta sto Vasi roditelji bivši komunisti nisu odgovarali za sva zla i pjacke koje su decenijama ..zar to nije istina?koliko je njih ubijeno od komunista?sram vas bilo.

  5. @ Ludi Milojko – Moramo biti obavešteni o svemu.
    Stvari koje ste nabrojali toliko su važne da je nemoguće bilo čime skrenuti pažnu sa njih.

  6. Gospodin Sapic ima zadatak da talasa sa Titom i Drazom , u cilju sveopste dimne zavese koja se uveliko podize u medijima da skrene paznju sa izdaje Kosova* i lobiranja Predsednika Srbije za kompaniju riotinto. Sve manje je ljudi koji u to veruju i to talasanje uzimaju za ozbiljno.

  7. Mislim i tvrdim da ludima bivse YU drzve vise im ne reba patriotizam(nacionalizam)vidi se da od toga niko nije dobio na najmanje srbija koja izgubila Kosovo.Sve ankete bivse YU kazu da se bile zivelo druzilo sve dok se nije pojavio poveke partiski sistem na koga su nacionalne partije dobijale izbore a drzava nije dobila nista
    Ztvrene su tvornice mladi se iseljavaju i kraja se ne vidi.Ako Srbija postavi Draza Xrvati Pavelika i opet rat.Na sporskom polu se vidi organiziranje oimladinske megurepublicka natprevare za da se mladi druze sta je dobar gest.Jedan xrvat i srbin profesoi u Americi
    da ovo sta radi EU to je YU ideja ali nekome smetala pa je propala.

  8. Istorija nikad nije jednobojna. Uvijek je osim naše glavne nacionalne boje ima i nekih Turaka i nekih hrvatskih komunista. I tako je kod svih naroda. To je istorija, složena. Samo prost mozak zahtjeva proste odgovore.

  9. I Draži i Titu treba podići spomenik na istom mestu – na groblju gde je mrtvima i mesto. I onu „fantastičnu četvorku“ treba izmestiti na civilizacijsko počivalište mrtvih jer ih ama baš ništa ne veže za Kalemegdan. No, da bi se to moglo uraditi, neophodno je da Titovi sledbenici napokon priznaju gde su „civilizirano“ rasuli Dražine kosti. Kuću cveća prenameniti za druge svrhe, a najbolje vratiti predratnim vlasnicima od kojih su je komunisti i oteli. Samo tako će napokon prestati ovo zaglupljivanje naroda i sa jedne i sa druge strane.

  10. Nek Tita ostave gde je i on je istorija i Srbije kao i cele bivše yemlje a spomenik Draže nek postave gde hoče ali bi dobro bilo i spomenik Tita postaviti pored da se narod više ne svađa oko njih.

  11. Više su Titovi komunisti pobili Srba posle rata, nego Hitlerovi nacisti za vreme rata. To je lako proverljiva činjenica. Državna komisija za tajne („pasje“) grobnice, koju je osnovala vlada Srbije, je došla do cifre 60.000, pa je njen rad neopravdano obustavljen..Zato treba prestati slaviti odgovorne za taj stravičan zločin. Na čelu sa „najvećim sinom naroda i narodnosti“, koji je odlučivao o svemu..

  12. Lupa kao „maxim“po divizji!!
    Da li taj čovek stvarno,zna nesto bolje i korisnije za ovaj grad,da uradi?!
    Iskrivljuje se sve…pomesali smo babe i žabe,urusavaju nam se institucije,kultura.Nadjacala nas mržnja medju sobom,kako da nas drugi vole kad sami sebi smo najgori!!
    Umesto da se okrenemo buducnosti!

  13. Umesto da se bavi gde ce tita mogao bi npr da nadje gde ce da smesti muzej automobila ako je jos nesto od njega ostalo

  14. А шта нама треба Титов гроб ?
    Нит је рођен овде, нит је умро овде а све што је радио било је на штету Српског народа.
    Да се нису појавили комунисти и да се вратила краљевска влада – погинуло би 100 пута мање људи јер би ратовали само против окупатора а не гинули у братоубилачком рату.
    Тако треба променити и називе свих улица које још носе имена комуниста.

  15. Ne dirajte mrtve. Recite sta nije vljalo u proslosti,da ne ponavljamo greske, iznova i iznova. Gradonacelnik treba da prica o katastrofalnom saobracaju, kanalizaciji, preciscavanju otpadnih voda, zagadjenju vazduha….

  16. Ovim iskonstruisanim i laznim tzv inicijativama ne treba posvecivati paznju u iole ozbiljnim medijima kao sto ste vi. To je dziberisanje i foliranje koje sluzi aktuelnim vlastima. Nije dzabe postavljen Gangula na mesto gradonacelnika vec da odradjuje raznovrsna sibicarska talasanja.

  17. Невероватно је колико људи „брани“ споменик дедињском зликовцу као неку културну заоставштину или споменик тог времена. То су деца и унуци оних који су се без игде ичега стуштили у Београд, али и друге српске градове у отимачину нечега што нити су створили, нити би икада имали да нису спровели крваву комунистичку револуцију. Дедови у кожним мантилима, а унуци бизнисмени и политичари са купљеним дипломама!
    На месту где (ни)је сахрањен Тито, треба подићи музеј саћања на жртве југословенске заблуде и комунистичких злочина. Рецимо, велику скулптуру поломљеног изгорелог дрвета, спаљеног и уништеног.
    Генерације које долазе треба да знају ужасне последице запостављања свог народа зарад бесмислених и малигних страних идеологија као што су југословенство и комунизам. Тито је одавно мртав, али многи од нас су му и даље захвални што их је пречицом довео на власт, јер су и данас ту, у свим странкама, Јавним предузећима, многим фирмама, у фудбалском савезу, полицији, војсци, спортским друштвима, медијима…
    Музеј сећања браћо Срби па полако из почетка за својим послом, путем рада, знања, културе, солидарности и пристојности.

  18. Ne bune se komunistički punoglavci zbog grobova, istine, pravde i istorije, koje nisu na njihovoj strani, već zbog lopovluka i pokradenih privilegija sa opljačkanim nekretninama. Ti grobovi čuvaju njihovu pljačku i dalje. O svim njihovim dokumentovanim zločinima ćemo neki drugi put.

  19. Ovaj put Šapić je baš preterao.
    Iskreno se nadam da neće uspeti.Ako nisu uspeli Šešelji radikali 90 tih neće ni sada ni ovaj iskompleksirani populista.

  20. Ako neko zna, ciji koren vuce; crnogorski, licki, bosanski, neka napise, kako bi ocenio, zasto je Sapic, tako veliki cetnik.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.