Išli na njivu, pa poslati u kućni karantin

Neobičan slučaj u Priboju u kojem nema inficiranih virusom kovid 19

Ostavite komentar


  1. Pamtite ovo seljaci pa kad dođe vreme za izbore a vi opet glasajte za njih.

    1. Sta ceti hrana gledaj Pik , dobices u Maju 100 eva , a mozda i crvenu ako izadjes na izbore.

    2. U koju svrhu je napisan tvoj komentar? U kom smislu seljaci glasaju za Vodju? Vi iz grada ne glasate? Ili hoces da kazes da ste vi pametniji iz grada a mi glupi sa sela? Glavni glasaci za Velikog Vodju su penzioneri kojih ima milion i 700 hiljada. Oni prijtelju imaju svoju penziju i oni zive i na selu i u gradu. Ako smo seljaci, ne znaci da glasamo za Vucica.

  2. Pa, posle pričajte da nema za koga da se glasa, ima evo kandidovaće se i neki ovi univerzitetski profesori, i naučnici, glasajte ljude za pismene i ljude sa životnim i radnim iskustvom, a ne besposličare i politikante, pa posle vam kriv đavo kada vas ostave bez hlebe, jer npr. Vučić je proveo ceo život na tuđi račun, ne može vas razumeti.

  3. Ovakve stvari se desavaju kada se napravi takav sistem gde niko ni za sta ne sme da preuzme odgovornost pa tako ni taj policijski sluzbenik ne sme da preduzme nista i da ociglednu glupost oko izolacije ovih ljudi ili izolacije lekara koji su dosli iz inostranstva da pomognu ne noze da ukine i da kaze „alo bre“. Umesto toga, svaki takav poslusnik samo slepo izvrsava svaku naredbu odozgo i prosleđuje je dalje ispod sebe bez da se i jednom zapita da li je to što radi u okviru njegovih ovlašćenja, da li je ispravno, da li je zakonito, da li može da se uradi drugačije. To sve natavbo rade upravo zato što su na tu poziciji i izabrani samo zato što su se tako oduvek oonašali i što im je to verovatno i najveći ako ne i jedini „kvalitet“

  4. Nije posle 5-6 dana, nego su zvali posle 10 dana od prelaska granice, bez licnog predstavljanja i usmeno saopstavali da su dobili meru samoizolacije.

    1. A koj si moj tražio u BiH. Treba vas turit u izolaciju 50 dana. Hoćete da svercujete. E to se dobije kad se krši zakon.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.