Sve češće ispadanje cisterni sa opasnim materijama: Kako će stanje na železnici uticati na projekat Jadar?

Ostavite komentar


  1. Šta vas muči toliko oko jadra? primeti se da ste baš uzbudjeni… Kakvo je vreme u zagrebu danas?

  2. Železnice Srbije više ne postoje, malo su sagovornici van toka dešavanja od 2015te pa ovamo. Isto spominju teretne koridore, a evo ceo koridor 10 će biti modernizovan na minimum 120 km/h kojim teretni vozovi saobraćaju. Ovo se desili na regionalnoj pruzi koja je u ovom trekutku u rekonstrukciji.

  3. Ma sta je to iskliznuce desava se ono retko u zemljama moje vode racuna o svojim putevima i prugama. A tek ako ne daj boze krene litijum pa iskliznuce pa ce biti, sto kazu u igri domina „duplo golo“. bice nam svima lepo i krasno. Ma uzivacemo, nekada se pricalo kada bi radili vise zemlja, voda, vazduh preciscavanje ekologija, bilo bi nam mnogo bolje, neki zvanicni su se opredelili da zanemarimo ekologiju, poljoprivredu, vodosnabdevanje, i mnogo drugih stvari kao da su jeli one pecurke, valjda se ludaje zovu ili tome slicno. Ziveli

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.