Ispitanici na društvenim mrežama ne podržavaju proteste taksista

Rezultati ankete

Ostavite komentar


  1. Naravno da podržavam. Svaki protest protiv vlasti dobro dodje da se medved malo razdrma. Ako se Medo uspava to tek ne valja. A ti što ne podržavaju, jer su „gospoda“ , pa su nervozni jer ne mogu da uhvate autobus to je njihov problem.

  2. Čini mi se da iza ovih protesta stoji nešto drugo?? Da li je vlasti u interesu da ulice budu zatvorene? Do sada su skoro uvek reagovali, ali ne ovako mlako. Kako je bilo kada je narod protestvovao protiv cene benzine? Faraon je lično reagovao i to ekspresno!! Asada ga nigde nema – da nije umešao prste???

    1. milane, TRULA, jabuko sa grane, da ih žandarmerija rasturila, psovao bi, sad kad ih niko ne dira, gunđaš, nemaš pojma o životu

      1. Dobro je, pa si ti tu da mi sve pojasniš. Ti i tvoj vođa – sam Bog vas je poslao!!

  3. opet ce danas n1 i twiter da naprave ovo kao borbu izmedju vucica (taxi) i opozicije (cargo) i na kraju ce taxisti dobiti podrsku koju ne zasluzuju samo zato sto je narodu muka od opozicije….

    1. Cargo krade na sitno. Fuj. Za istu relaciju svaki put daju drugu cenu. Pored voznje za koju napisu cenu u aplikaciji kod racuna na mejl ispostave i cenu za koriscenje aplikacije i cenu za ‘vreme voznje’, tako da naplate i ako nije guzva! Izbrisala aplikaciju. Podrska taksistima!!!!!!

  4. Ovo je samo jos jedan dogadjaj kreiran od strane vucica. Njemu odgovara ova blokada, ljudi se svadjaju i prebacuju odgovornost na jednu malu interesnu grupu koja „pravi haos“. Ono sto se manje vidi jeste haos koji je vucic napravio raskopanim ulicama u Bgd-u. Pored i svakog drugog haosa koji ovde vlada vec 7,5 godina.

  5. Mnogi ovde lupetaju gluposti. Prvo taksisti nemaju veze sa Vučićem. Isti taj čovek ih već duže vreme laže da će da reši njihov problem a dobro je poznato da je CarGo Brnabićkin. Taksisti se bore isključivo za svoju egzistenciju i protiv divljih prevoznika koje ova vlast čuva.
    Drugo, koga briga šta ko misli o opravdanosti protesta? Svako se bori za sebe. Ni taksiste niko ne pita o opravdanosti protesta prosvetnih radnika, advokata, komunalaca i dr.

    1. Kakva egzistencija taksisti u Beogradu su skuplji od svih ostalih u Srbiji, šišaju nas ko ovce a ti njih braniš da se bore za svoju egzistenciju

  6. Na Aerodromu dobijam cenu od 1800 din. do Dedinja, taksista me pita moze li samnom i jedan stranac do blizine Mostara i kad stranac izdaje on mu naplati 2700 din a ja naravno moj dug. Ne smedoh nista da mu kazem,a zivela sam u Engleskoj gde ovoga NEMA!

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 8

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.