„Tada je imalo dve godine“: Ispovest majke maloletnog deteta čije se fotošopirane eksplicitne slike dele po Telegram grupama

Ostavite komentar


  1. O cemu vi pricate? Sta je Telegram uopste? Kakve infantilne grupe, kakva osnovnoskolska zavist, kakve bolestine! Sve pohapsiti. Jadna deca. Tehnologija realno nije za 80% covecanstva.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni traži zabranu istražnih radnji za potrebe rudnika bakra i srebra u okolini Niša 10

Kreni-promeni traži zabranu istražnih radnji za potrebe rudnika bakra i srebra u okolini Niša

Pokret Kreni-promeni pokrenuo je peticiju kojom traži zabranu istražnih radnji za potrebe projekta rudnika bakra i srebra u blizini sela Gornja Studena u okolini Niša, saopšteno je danas.Kako prenosi Kreni-promeni, u tekstu peticije se navodi da je na prostoru kod niških sela Gornja Studena i Bancarevo, koje se nalaze na obroncima Suve planine, australijska kompanija Apollo Mineral Limited počela bušenje u potrazi za mogućim nalazištem bakra i srebra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.