Ispred škole „Vladislav Ribnikar“ protest roditelja žrtava (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Prenosimo,najtužnije. Ova tragedija je vrhunac desetogodišnjeg kontinuiranog užasa za koji toliki glasaju. Poštovani roditelji,da sam čarobnjak sve bih vam vratila…neizmerno saosećam sa vama. Vi ste ljudi,iako zauvek u crnom,vi ste svetlost i opomena. Neka vam Bog da snage,a mi svi da vam pomažemo koliko i kako umemo.

  2. I nije više škola vec gubilište anđela.
    Do sada je trebao da počne da se rekonstruiše Memorijal za masakriranu decu.Za sve se ima para a za ovu tragediju celog našeg društva NEMA.
    Ko ste bre vi vlastodršci da nam zabijate strele u srca.Jeste li vi uopšte ljudi?

  3. Vratiti obavezni vojni rok za sve mladice do 27 godina. Ne na 12 meseci, ali obaveznih tri meseca obuke podigli bi stepen bezbednosti svih gradjanki i gradjana. Ko ne zeli da nosi oruzje moze da se obucava u drugim vidovima bezbednosti drzave i drustva

  4. Vratiti obavezni vojni rok kako bi mladici zastitili gradjanke i gradjane. Vidite primer Izraela

  5. Bez želje da zvučim grubo, ali zar nemaju druga deca i pravo da nastave da žive i da prevaziđu traumu? Čemu protest ispred škole, nije škola ubila decu, čemu prolivanje crvene boje po ulici, je l: neko pomislio kako će se osetiti preživela deca kad to vide, lepljenje natpisa po školi. Razumem da je bol roditelja nastradale dece toliko velik da ne znaju više na koji način da ga izraze. Ali šta je sa ovim ostalim roditeljima koji ih još podstiču na vandalizam, umesto da im pomognu. Šta znače ti zahtevi – pravda za ubijenu decu i bezbednost. Dečak i njegova porodica se procesuiraju onako kako zakon propisuje. Ako neko misli da to što zakon propisuje ne odražava pravdu onda treba da traži da se promenim zakon i to pred Vladom, a ne pred školom. A država umesto da sedi i gleda, treba da posalje stručna lica da pomognu tim ljudima da se nose sa stravičnom traumom koju su preziveli. A ne da dozvoljava da se maltretiraju ostala deca i nastavnici u školi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.