Ispričavam se!

Uvrede & podmetanja

Ostavite komentar


  1. Apsolutno tačno i stilski besprekorno, kao uvek kada je u pitanju V. Ivančić, od Ferala do Danas-a! Na žalost, ovaj tekst primenjiv je u celini i za ponašanje vlasti prema Kriznom štabu i epidemiji uopšte i u Srbiji, tako da bi se ubacilo samo: „Drage Srpkinje i Srbi,…“! Jer sama čiwenica: da lekarski (STRUČNI) deo kriznog štaba daje predlog, a odluku o merama protiv epidemije donose (NESTRUČNI) vladini članovi, je apsurdna, a cena su LJUDSKI ŽIVOTI! Trebalo bi: da Vlada i drugi daju predloge a odluke da donosi medicinski štab, koje bi Vlada samo SPROVODILA i to rigorozono!

  2. Drage Zemljanke i Zemljani, postovani stanovnici nase predivne planete
    Nasa istrazivanja Mlecnog puta i ostatka vaseljene od vaseg novca, ne daju nam za pravo vekovno mucenje i tlacenje, vas, koji birate nas. Mozda cete nam oprostiti zbog suseda, no kako je na planeti svako savakome sused, mi tu ne mozemo bog zna sta, osim molbe za novi mandat.
    Ujedinjeni upravitelji planete

  3. Hvala Velikom Viktoru Ivančiću na njegovoj doslednosti, moralu, integritetu i spisateljskom umeću što uvek na pravi način ukazuje na aktuelne društvene probleme, koji su isti na ovim našim prostorima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.