"Isprika" za zločine u Oluji

Ostavite komentar


  1. Kome isprika? Oni koji su proterani davno su odustali od života, a Srbija bi najradije Oluju u suprotnom smeru. Ne zna se ko je tu veća nesreća za prognanike iz Hrvatske! I za sve one iz BiH, sa Kosova, iz Slovenije, iz … ma, samo objavite comment da znam da razumete! I u "novoj slobodi" kolone sežu do kraja sveta, beži se sa surovog Balkana, a svi se ispričavaju za svoja nedela. Stalo im je do čoveka kao do lanjskog snega.

  2. zive u mitoloskoj Oluji,Jasenovcu, Kosovu dotle ce ziveti s Arkanom, Seseljem. Dodikom, Vucicem, Nikolicem, Mladicem Irinerjom, Jeremicem!
    Samo ovako Srbija ce biti ““vecna““ i beogradski pasaluk

  3. ““prognanici iz Hrvatske, Bosne, Kosova, zaboravismo da smo pre toga, prognali Hrvate, neSrbe iz Bosne kao i s Kosova!
    Da li nam imena – Seselj, Milosevic, Mladic, Karadzic, Pavle, Irinej Dodik, nesto znace?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.