Istinu o Cvijanovoj smrti saznaćemo slučajno

Advokat Ivan Ninić ne odustaje od zahteva da mu BIA dostavi podatke da li je Vladimir Cvijan bio na merama

Ostavite komentar


    1. Ovo je pravi primer kako treba izveštavati javnost. Bez pompe i nebitnih informacija. Bravo, nastavite pa ako Bog da i da se čuje istina.

  1. Najveću grešku koju prave nazovimo političari kod nas je, što se obraćaju za pomoć stranim ambasadama, u ovom slučaju obratio se na 13 adresa ambasada!!!!. Ponižavanje prvo samog sebe, pa i zemlje u koju živi!!!.
    Što se tiče istine, i kod amerikanaca je isto, posle penzionisanja iznose pravu istinu o nekom događaju, tako da nismo jedini!!!.

  2. Ama, ja negde pročitah da je Cvijanova supruga imala susret sa njim krajem 2017. godine, da joj je rekao da je oboleo od teške bolesti, te da je tako i izgledao, bolesno i zapušteno. Kako god, teško je nestanak čoveka koji je bio blizak političkom vrhu sačuvati od dezinformacija, koje imaju zadatak da unesu dodatnu konfuziju, misleći da, ustvari, doprinose ubeđenju građana u informacije zvaničnih nadležnih organa.

  3. Gdinov otac mi je bio asistent na fakul.kasnije profesor ,mislim i dekan jedno vreme..
    Žao mi je zbog ovog…znam ih kao poštenu porodicu,oca lično kroz fakultet…

  4. Niniću gurnuo si prst u oko mafiji plašim se da ćeš sagoreti na sopstvenoj lomači. Mafijaa zna da si ti uporan i da nisi šaljivdžija.

Ostavite komentar


Društvo

U Beogradu zaplenjen kokain vredan milion evra (VIDEO) 10

U Beogradu zaplenjen kokain vredan milion evra (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Čačak i Policijske uprave za grad Beograd, PS Voždovac, i Višim javnim tužilaštvom u Užicu uhapsili su M. P. (1987) i M. B. (1969), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.