„Policajci će biti zaštićeni kad na čelu MUP-a bude bio profesionalac”: Da li će biti istrage indicija da je neko iz vlasti naručio ubistvo Milenkovića i Mitića?

Ostavite komentar


  1. Полицајци ће бити сигурни кад ана челу МУП-а буде неко попут Душана Михајловића. У сред истраге о земунском клану руши се кућа у Шилеровој, буквално место планирања и извршења многих злочина и то пре него што су сакупљени било какви докази.

  2. Ovo društvo je u totalnoj anesteziji. Ovakav slučaj, ovakve pretnje jednim od retkih profesionalaca u bilo kojoj (zgadi mi se reč) instituciji, i to u onoj u kojoj se može izgubiti život, a dvomilionski grad ćuti…. Svaki dan treba, kao podrška, da izađe bar 50.000 ljudi…. Totalna anestezija, u stvari društvo koje je u komi

  3. Odgovorio bih Aleksandru: ovo je već mnogo godina zemlja ignorancije i indolencije.
    2. Najzad neko da progovori o činjenici da je poligrafsko ispitivanje u rukama onog ko postavlja pitanja i koji posle gleda reakcije ispitivanog na ta pitanja. Ako se nastoji da neko „prođe“, to je dosta lako izvesti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.