Istraga zbog remek dela Narodnog muzeja u Beogradu?

Tvrdi se da se slike čuvaju u Narodnom muzeju u Beogradu

Ostavite komentar


  1. A šta ćmo sa bar četvrtinom postavke u Štrosmajerovoj galeriji u Zagrebu, šta sa ostalim slikama koje su potekle od Mimare? Šta s Mimarinom kolekcijom u Zagrebu? Sve je to isto poreklo.

  2. Kada će Srbija da zahteva vraćanje svojih umetničkih dela poharanih tokom ratova iz manastira i umetničkih galerija? Poražavajuće.

  3. Зашто Италија не тражи натраг слике које је Наполеон украо и које су сад у Лувру?

  4. Bojim se da bi u ovom slučaju Italija mogla iskoristiti sav jad i bedu srpske države odnosno njenih institucija. Možda su podplatili one koji donose odluku. Nastavak znate…

  5. A lepo se ćutalo "onomad" kada je Vatikan počeo da njuška po "zanimljivostima" iz fondova Narodne biblioteke Srbije… i eto nas sada ovde. Nije ni čudo što su tamo krenule smene, krajnje je vreme bilo!

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.