Istraživanje Batuta: Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Ostavite komentar


  1. Nije mi ni malo jasno zašto se Batut bavi ovom temom ali mi je jasno da istraživanje u startu pogrešno. Ne učestvuje svaki treći učenik u tuči, već je žrtva vršnjačkog nasilja. Ako me napadne grupa kukavica i prebije me, jel ja to učestvujem u tuči ili sam objekat nasilja grupice kukavica koja samo u grupi sme da napadne nekog? Sve mi liči da je ovo radio neko koga bi mogli mirne duše da svrstamo u nasilnike i koji bi sad da tu „titulu“ podeli sa svojim žrtvama iz školskih dana. Providno je, ali baš.

  2. Poražavajuće. Nadam se da ministarstva prosvete i zdravlja imaju neki plan za ovu našu nesrećnu decu i izgubljene roditelje.

  3. Šta kaže struka, koja je norma za tuče po učeniku godišnje? Hoće li biti popravni u avgustu? Da li se dobijaju krediti za blokadu filozofskog?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.